Kuumat: Onko Rautionkylässä mopoilla oma liikennelaki?

Olisikohan mahdollista saada Rakentajanpolun-Moukarikadun loppupätkän alueelle päällystettä vai odotetaanko vanne- ja rengasvaurioita ja korjauslaskuja?

Onko Rautionkylässä mopoilla oma liikennelaki? Sallittu ajaa pyöräteillä, toisten tonteilla, sotkea metsäpolut vanhuksille kävelemättömään kuntoon? Haloo vanhemmat. Kaikille mukavaa luonnossa.

Ministeri Orpon mukaan ainoa jakovara männä vuosina on ollut työnantajien Kela-maksun poisto, yhteisöveron alennus, tämän hallituksen veronalennukset ja kikyn tulonsiirrot. Kolme ensimmäistä lähentelee parin miljardin velanottoa vuodessa.

Ai se onkii pitkäaikaistyöttömän vika et pitää Suomen ottaa hirveesti uutta velkaa?

Israel ja Adzerbaizhan maat osallistuvat Euroviisuihin Euroopan ulkopuolelta. Ja niin tekee Australiakin.

Nyt koulujen alettua käykääpä vanhemmat lapsienne kanssa keskustelua koulukiusaamisesta.Siitä voi jäädä ikuiset vammat.Kertokaa myös että myös kiusaaja voi joutua vaihtamaan koulua ei aina tarvitse olla kiusattu.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet