Kuumat: Virasojan koulu on purettu. Jätekasa on jäänyt koulun kentälle. Voisiko kentän siistiä ja jäädyttää talveksi. Ei ne lapset kylältä mihinkään ole hävinneet.

Virasojan koulu on purettu. Jätekasa on jäänyt koulun kentälle. Voisiko kentän siistiä ja jäädyttää talveksi. Ei ne lapset kylältä mihinkään ole hävinneet.

Katukanava 19.11. Pia Rantanen kirjoitit asiaa. Toivottavasti ahneus ja raha eivät ratkaise, ja päättäjät pilaa kaunista miljöötä 6-kerroksisella asuintalolla, mikä nykyisin on Imatran trendi.

Kiitos hautausmaalta avaimet löytäneelle. Sain avaimet löytötavaratoimistolta, jonne ne ystävällisesti olit toimittanut. Kiitos ja hyvää joulun odotusta.

Viime vuosina Imatralla on tapahtunut ja tapahtuu liikaa suuria, sirpaleisia muutoksia. Masentaa, eivät vaalit kiinnosta.

Joudun käymään vähintään kerran kuussa laboratoriokokeissa. Kahta kyynärsauvaa käyttävänä pääsen bussilla helposti melkein Honkaharjun ovelle. Tänään ajanvaraus kertoi, että saan ajan Imatrankoskelle tai johonkin autoon kaupan pihalle. Miksi joustavin vaihtoehto on evätty? Entä valinnanvapaus?

Karhumäelle kaivataan myös muovinkierrätyspistettä.

Kyllä liikkuu kaikenlaisia hönojä suunnittelemassa ja pilaamassa kylpylän maisemaa.

Kuka tai ketkä täällä Imatralla huushollaa vanhojen rakennusten kimpussa? Puurötisköt joutaa nurin, mutta hyvät kivirakennukset ei, esimerkkinä entinen Osulan leipomo.

Oli ilo katsoa kun ISS:n pihalta lähti lehdet kolmen puhaltimen voima. Hautausmaan käytävillä ne pysyvät, vaikka olisi ehtinyt siivota hyvin sieltäkin pois.

Luetuimmat

Kommentoidut