Kuumat: Ruokakauppojen asiakkailla on paljon puutteita koronamääräysten noudattamisessa

Saara Karttunen

Kuumat: Ruokakauppojen asiakkailla on paljon puutteita koronamääräysten noudattamisessa

Niskan ruokakauppojen asiakkailla, ikäihmisilläkin, on paljon puutteita koronamääräysten noudattamisessa.

Uimahalli-urheilutalo on rakennettu ensisijaisesti imatralaisten käyttöön, eikä turistien. Naapurikuntalaiset ja muutkin ovat tietenkin tervetulleita vaikka siihen uuteenkin metsäpeltihalliin.

Ei synti eikä pahe, jos käy töissä vaikka Tyrnävältä Imatralla, mutta kun nyt melkein sata prosenttia johtavista viranhaltijoista on Lappeenrannasta, herää monta kysymystä, mihin valta valuu ja isopalkkaisten veroeurot?

Löysimme maanantai-iltana myöhään vastasyntyneen kuutin jäältä Petraselältä. Eläinlääkäri Sarkaselle suuri, suuri kiitos: ajoi pilkkopimeällä tunnin luoksemme ja auttoi tilanteen ratkaisemisessa. Suuri helpotus norpalle ja mielellemme!

Imatrankoskella töhrijät taas sotkemassa kaunista kaupunkiamme. Vanhemmilta ja muiltakin vastuullista puuttumista asiaan! Välittämistä nuoretkin pahanteollaan hakevat.– Äiti

Lappeenrannassa asuva niin sanottu asiantuntija totesi, ettei keilailu lopu Imatralta. Kyllä loppuu, nimittäin kilpakeilailu, sillä kylpylöiden halleissa on ratoja liian vähän. Tervetuloa Lappeenrantaan kilpailemaan.

Vallan kontrolli? Syvä hiljaisuus, syvä pimeys, kansan tietämättömyys, välinpitämättömyys johtaa harvain valtaan. Hyväksymmekö tämän Imatrallakin?

Nyt rakennustarkastus tarkkana. Kyseessä suojelukohde ja kuntalaisille tärkein elinvoimaisuuden kohde. On kuntalaisten puolesta näytön paikka.

Nyt on kovat piipussa. Saako Mitran vastuuton korjaustapa jatkua? Kaikki veronmaksajien kustannuksella. Hälläväliäkö?

Kun Lappeenranta on vuosien saatossa vienyt meiltä kaiken maalisen ja jättänyt meille imatralaisille vain yhden poisotettavan, niin sitä ei anneta ei sitten millään, nimittäin krematorion, eihän?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset