Kuumat: Miksi korjaamon pitää olla keskellä kaupunkia? Löytyy varmasti parempiakin paikkoja. Romut rumentavat keskustan parasta tonttia

Vasemmisto on ollut aina heikomman puolella kuten lapset ja vanhukset niinkuin nytkin. He jäävät ilman aterioita vain kaksi päivää.

Miksi korjaamon pitää olla keskellä kaupunkia? Löytyy varmasti parempiakin paikkoja. Romut rumentavat keskustan parasta tonttia. Entäs maaperä? 30 vuotta! ties mitä valunut maahan.

Vihdoinkin suojatie Mansikkalaan esim. Prismaan menijöille. Kiitos.

Uuden sote-kiinteistön paikka on erinomainen. Käytä julkista liikennettä, reitti kulkee viereisellä kadulla. Taksiasema vieressä. Parkkitilaa maan alla ihan vieressä, yleensä lähes tyhjänä. Mikä parasta: päästään autonromuista keskellä kaupunkia. Ovatko autot tärkeämpiä kuin ihmiset?

Kiina ei mittää, Intia ei mittää, sademetsien hakkuut ei mittää. Lomalennot ei mittää vaan Oritsaaren hakkuut...jopas jotakin.

On ympäristörikos, jos viet puutarhajätteesi pihaltasi metsään joka syksy. Peräkärry seisoo tyhjänä pihassa. Kaada puut pois tai muuta kerrostaloon!

Perustuslaissa kunnan asukkailla on itsehallinto. Jokaisen kunnan valtuustolla perustuslaillinen asema.

Tosi upeata senioritalon tulo kulmille. Tulisi nopeasti ja vielä vuokratalo.

Suomen kunnilla on perustuslaissa säädetty sote-itsehallinto, sote-itsehallinnon suoja: perustuslaki, Suomen laki, valtiosopimus

Kaupungin laittama kieltotaulukaan ei tehoa eräisiin. Iltahämärässä viedään risuja, lehtiä, kukkia, kasveja ja pensaita metsään. Järjetöntä.

Työsulku käyttöön. Demarit ja ay-liike yritän kaapata vallan Suomessa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset