Kuumat: Imatran Golfin pienosakkaiden viisaat lakimiehet heittivät varman ostajan ulos — Nyt ihmetellään, miten siinä niin kävi

jarmo hämäläinen

Kuumat: Imatran Golfin pienosakkaiden viisaat lakimiehet heittivät varman ostajan ulos — Nyt ihmetellään, miten siinä niin kävi

Uusi uima-allas pitää olla vähintään 8-ratainen ja 50 metriä pitkä. Tällöin kaikki käyttäjät saavat enemmän tilaa ja kävijämäärät kasvavat. Toiseen päähän hyppytorni, jotta lapsia saadaan halliin lisää. Urheilutalo pitää olla uimahallin yhteydessä jo pelkästään isompien asiakasvirtojen takia (kahvila), ja ei tarvita tuplahenkilökuntaa. Jos se mahtuu vain Ukoskaan, niin sitten se on näin, Imatra huomioi sen joukkoliikenteessä. Uimari & kuntoilija.

Jos olisi valtaa, niin kieltäisin älypuhelimet ja niin sanotut urheilut alle 18-vuotiailta. Ovat pahimpia koukuttajia.

Kylpylälle tontti Vuoksen rannalta ja ehdoksi 50 metrin allas. —

Herranjestas, kaupunki on asukkaita varten. Kylpylä voi tehdä uimaratoja, mutta nykyinen uimahalli/kuntohalli on asukkaiden/koulujen lähellä. Savolaiset ja hämäläiset höpöjä. Tulevaisuutta oikeasti.

Jos se olisi mahdollista, että urheilutalo kokonaisuudessaan ympäröivän luonnon kanssa siirrettäisiin mihin tahansa Suomen kaupunkiin, siitä tulisi suojelukohde. Imatran päättäjille se on arvoton rasite. Täällä ei saneerata, täällä ei kunnioiteta huippuarkkitehdin luomaa toimivaa kokonaisuutta. Täällä puretaan. Hävetkää. Ette te varmaan sitäkään osaa.

Jos on pakko rakentaa uusi uimahalli, niin ainut järkevä ratkaisu on 50 metrin allas, ja sijoituspaikaksi Mansikkala. Miksi näin ei haluta tehdä, tilastahan ei ole puute?

Imatran Golfin pienosakkaiden viisaat lakimiehet heittivät varman ostajan ulos. Nyt ihmetellään, miten siinä niin kävi. Ei pelata enää golfia Imatralla.

Lammassaaren rantapolku on nykyisellään aivan hyvä, eikä tarvitse mitään kunnostusta. Tekee hyvää pääkopalle, kun joutuu liikkumaan luonnonesteitä väistellen. Itse asiassa se on yksi polun kiehtovimmista piirteistä. Tasaisempiakin polkuja Ukoskasta kyllä löytyy.

Luetuimmat