Kuumat: Ei uimahallia Virranpuistoon – Ei saa peittää kaunista näköalaa Vuokselle

Kai Skyttä

Kuumat: Ei uimahallia Virranpuistoon – Ei saa peittää kaunista näköalaa Vuokselle

2020-luvulla, Koronan levitessä maailmalla ja Suomessa Broadway-ravintola on ilmeisesti päättänyt, että käsiä ei tarvitse pestä vessakäynnin jälkeen? Ei saippuaa, ei edes tyhjiä telineitä/pumppuja, joissa olisi joskus ollut saippuaa. Miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Yökerhollinen ihmisiä, joista yksikään ei pese käsiään vessareissun jälkeen. Yäk. Onneksi oli itsellä käsidesi laukussa mukana. Nimim. Käsittämätöntä

Nyt sisäilmatyöryhmä tai mikä katastrofiryhmä se onkaan, järki käteen. Älkää sulkeko paikkoja tarkoitushakuisuudesta, vaan oikeasta tiedosta. Koronapelissä tulee sitten olla varovaisempi.

Nyt itäraja kiinni. Sieltä virtaa tällä kertaa koronaa takuuvarmasti. Viestiä hallitukselle, hopi.

Ilmastonmuutokselle ei ole tehty yhtään mitään, mutta useimmille aivan vaarattoman kuumetaudin takia pannaan koko maailma seis. Ei tolkun häivää.

Ei uimahallia Virranpuistoon. Ei saa peittää kaunista näköalaa Vuokselle.

Virranpuisto! Ottakaapa selvää, miten Kaukametsässä toimii yhteistyö uimahallin, hotellin ja kulttuurikeskuksen kesken.

Avantouimarit ry:ssä jäseniä yli 800 ja uimahallista avannossa kävijöitä useita satoja. Asiantuntija epäili tarvetta ja he toteavat myöhemmin sen tarkoituksenmukaisuuden.

Mikä rikosnimike sille, että korjauttaa yhteisesti omistamiamme rakennuksia miljoonilla tietoisesti purkukuntoon? Purkukin maksaa satoja tuhansia ja vastuussa ei kukaan.

Nyt se alkoi, nimittäin se juoksusuoran remontti. Korjataanko purkukuntoon, vai suojelukohteen erityisen huolellista rakennustapaa noudattaen? Nyt kaikki tarkkana. Lupaan raportoida päivittäin.

Katsoin aamulla telkkaria. Asiantuntija sanoi, että kynsien alla on jopa miljardi mikrobia. Mitä se meuhkaa tilojen sulkemisesta, kun ulkoseinän porausreiästä kaivettiin pumpulitukolla ehkä sädesientä? Onko purkaminen tavoitteena?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset