Kuumat: Lattia ei ole edes nukkumapaikka ihmiselle, joka ei pääse ylös sieltä edes vessaan.

Lattia ei ole edes nukkumapaikka ihmiselle, joka ei pääse ylös sieltä edes vessaan.

Kaupunkiyhtiö kilpailuttaa halvimman tekijän joka tulee muualta, käyttää muiden yrittäjien palveluita ja jättää laskunsa maksamatta, työt jää kesken jotka pitää paikallisten saattaa loppuun ja kaupunki maksaa, toiseen kertaan samasta työstä.

Hanketta läheltä seuraavan mukaan Mansikkalan suurkoulusta on tulossa susi. Sisäänkäynti tukkeutuu, osa luokista on pimeässä, tontille ei jää riittävästi välituntitilaa. käyttäjien toiveita ei kuunnella, rangaistuksen uhalla on vaiettava kaikesta. Pelolla johtaminen on jo imagohaitta. Pitäisikö päättäjien huolestua?

Kyl mie kauhiast ihmettelen, et Imatran demaritkii suostuit myymää Honkaharjun sairaalan Attentole. Meil imatralaisil on kelvottomat päättäjät.

James Bondilla 00-luokitus tarkoitti, että hänellä on kruunun antama lupa tappaa. Eduskunnassakin näyttää olevan näitä tuplanollia.

Eksote on korottanut hoitopäivämaksuja liki 5 euroa vuorokaudelta siitä mitään ennakkoon ilmoittamatta. Menevätkö korotusrahat johtoportaan uuden hienon saunan hyväksi.

Luetuimmat

Kommentoidut