Kuumat: Kiitos, kun ette laita Karhumäen kiertoliittymään taidehärpäkkeitä. Yksinkertainen on kaunein.

Nyt on vuoden pimein aika, ja näkee aika paljon autoja joilla toinen ajovalo pimeänä. Tarkistakaa ajovalonne. Vilkkuakin olisi hyvä käyttää.

Lisätään kulttuuritaloon ilmastointia, saadaan taas yksi talo purkuun.

Loistoidea perustaa koulu kulttuurikeskukseen, eikä menty taas tilaamaan uusia parakkeja. Ei tule lisälämmitys- eikä vuokrakuluja. Mitenkäs kaupungintalo?

Miksi ihmeessä Eksoten päättäjät lopettivat Ruokolahden vuodeosaston? Miksi Armilan? Nyt itketään Eksotessa kun K-sairaalan vuodeosasto tulvii.

Olipa Ylähollolta erikoinen selitys lehtien haravoinnille eli luonto on vaihdettava. Eikö kyse ole kuitenkin vain kulkuväylistä. Nykyisin on olemassa myös koneellista lehtien poistoa.

Suuret kiitokset Honkaharjun endoskopian hoitotiimille ammatillisen osaavasta, empaattisesta, huumorilla höystetystä hoidosta varsin keljun tutkimuksen onnistumiseksi. On suuri virhe, jos Honkaharjun osaamista ei arvosteta ja sairaala ajetaan alas.

Miksi Mansikkalassa on kaksi muovin keräyspistettä lähekkäin?

Olisiko J Telkällä kommenttia Imatran katupyöräkokeiluun?

Hautausmaan haravoimattomuuteen on petytty. Haravoinnit on keskitetty Oritsaareen

Kiitos, kun ette laita Karhumäen kiertoliittymään taidehärpäkkeitä. Yksinkertainen on kaunein.

Miksi Imatran seurakunta ei voisi järjestää hautausmaan haravointitalkoita ? Rautjärvellä ollut useita vuosia.

Ihan turha ihmetellä miksi ei kauppa käy Imatrankoskella, kas kun ei ole rahaa. Eläkkeitä ei ole korotettu moneen vuoteen, vaikka kaikki elämisen kulut on noussut rutosti. No, kyllä kohta on taas Kävelykatu täynnä väkeä, kun saa ilmaista puuroa. Eläköön joulu.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset