Kuumat: Imatralla elinkeinopoliittinen työryhmä toteaa urheilutalon olevan liian arvokkaalla paikalla kuntalaisten käyttöön

Anu Pakarinen

Kuumat: Imatralla elinkeinopoliittinen työryhmä toteaa urheilutalon olevan liian arvokkaalla paikalla kuntalaisten käyttöön

Ehkä Emilio Urpalaisen olisi kannattanut miettiä lähtemistä yleisön eteen. Kun oli täysi teatterin sali, niin paljon myös mielipiteitä. Eläkeläisten mollaaminen oli ala-arvoista ja myös kesken kaiken salista poistuminen.

Urheilutalot – sama konsultti. Lappeenrannassa korjattu uuden veroiseksi 17,4 miljoonalla eurolla, uutta ei edes harkittu liian kalliina. Imatralla on korjaus todettu liian kalliiksi. Sitä saa, mitä tilaa.

Lappeenrannan elinkeinoelämä ei vaatinut kolkkoa urheilutaloa pois keskustasta. Meillä elinkenopoliittinen työryhmä toteaa urheilutalon olevan liian arvokkaalla paikalla kuntalaisten käyttöön.

Elinvoiman nimissä tapettiin Imatralta leirintämatkailu. Nyt purkulistalla on suojelukohde urheilutalo. 40 työpaikkaa. Onpahan elinkeinopolitiikkaa.

Tuleeko uudesta ympyrästä varmasti pyöreä, ilman laineita, teräviä kulmia tai muita ihmeellisyyksiä?

22. helmikuuta oli hieno maakunnallinen yrittäjäjuhla. Imatralainen Szepaniak -yhtiö vuoden yritys, Ruokolahti vuoden yritysystävällisin kunta. Mutta Imatran kaupunginjohto loisti poissaolollaan. Hävetti yrittäjien puolesta.

Toivottavasti mahdollisimman moni lasten vanhempi katsoi dokumenttiprojektin Save and Quit. – Huolestunut ukki

Luetuimmat