Kuumat: On vaikeaa uskoa, että Attendo perustaisi yksityisen terveysaseman Honkaharjuun

Kai Skyttä, kai skyttä

Kuumat: On vaikeaa uskoa, että Attendo perustaisi yksityisen terveysaseman Honkaharjuun

Löytyykö tästä kaupungista yhtään tolkullista ja suoraselkäistä poliitikkoa, joka ymmärtää Honkaharjun merkityksen imatralaisille? Demarit ei tähän ryhmään kuulu.

Honkaharjun päivystys loppuu aikanaan. Miksi kukaan ei kerro, jatkuuko se uudessa sote-keskuksessa? - Huolestunut

On vaikeaa uskoa, että Attendo perustaisi yksityisen terveysaseman Honkaharjuun. Attendo myi terveyspalvelut vast’ikään Terveystalolle ja on sen jälkeen keskittynyt hoivapalveluihin kuten palveluasuntoihin ja tehostettuun palveluasumiseen.

Olisi ollut hyvä kertoa myös se, milloin Honkaharjusta loppuvat ilta- ja päiväpäivystykset. Jäisi turha vatulointi pois, kun faktat tiedettäisiin.

Asiantuntijat ja kuntien asukkaat tietää. Palvelut huonot sekä yhä kauempana. Maksaa kolme miljardia/v. enemmän. Byrokratian lisääjät lehdissä valehtelevat.

Taas puhutaan mustaa valkoiseksi. Irtisanomissuojan heikennys muuttui yhdessä yössä työllistämiskynnyksen alentamiseksi.

Mopopojat pelaavat vaarallista peliä autojen kanssa. Kiilaavat ja jarruttelevat, eivätkä laske autoa ohi.

Kuka pölhö syöttelee variksia, naakkoja, puluja ynnä muita? Juhaninkadun ympäristö, virkamiehet hommiin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset