Kuumat: Vuoksenrannan lähellä lojuvat ympäristölle vaaralliset jätteet ja muut sähkölaitteet

Rautjärveläisen kunnanvaltuutetun Petteri Laaksosen kannanotto Aseman koulusta ei ole oikeutettu. Mitään rikollista ei ole tapahtunut, sillä rakennustyömaalla oli omavalvoja, joka hyväksyi kaikki siellä tehdyt toimenpiteet. Kunnanvaltuusto ja -hallitus saavat sataprosenttisen luottamukseni.

Hylätty polkupyörä nojailee koivua vasten Peltolankadulla, kerrostalon vieressä jo viikonlopusta lähtien.

Ei synny hallitusta keskustan ja demareiden kesken. Keskusta teki kaverikapitalismin nimissä ”jakopolitiikkaa”, ja nyt heidän mielestä isänmaa pelastetaan säästämällä.
Ei verovaroja ajoihin joka vuosi. Jos lipputulot eivät riitä, on parasta lopettaa. Verovaroille on tärkeämpiäkin kohteita.

Vuoksenrannan lähellä olevan romufirman ympäristölle vaaralliset jätteet ja muut sähkölaitteet lojuvat siellä. Ja käsittelemättömät betonit.

Tulli tarkkana. Bensiinintuojilta kilometrimäärät ylös. Selviää tankin tyhjennys. Ja tupakan ja alkon salakuljetus nyt runsasta. Sitä nyt tulee.

Kiitokset Honkaharjun henkilökunnalle, kun kävin tiistaina 14. toukokuuta. Oli tilattu yksi aika. Sain hoitaa asiat 4—5 paikassa kertakäynnillä. Nimim. kiitollinen

Enpä ole Nordean entistä pomoa enkä Elinkeinoelämän tutkimuslaitosta äänestänyt, mutta kovasti sieltä lobataan. Eikö mitään kiitosta Kela-maksun poistosta ja Sipilän jakamista veronalennuksista?

Todennäköisesti nykyiset hallitusneuvottelut kaatuu. Sen verran Sipilä ja Orpo leikkasivat indekseistä ja lääkekorvauksista, että onko niissä enää otettavaa?

Jo vain hallitusneuvottelut jumittuivat, kun kaverikapitalismeille annetut veronalennukset tulivat pöydälle.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset