Kuumat: Löytyykö enää mistään metsäpolkua, missä voi kävellä pyöräilijöiltä rauhassa?

Kai Skyttä

Kuumat: Löytyykö enää mistään metsäpolkua, missä voi kävellä pyöräilijöiltä rauhassa?

Luhtasen mukaan vain roskisten tyhjennysväli ratkaisee. 60-litrainen puistoroskis täyttyy kyllä nopeammin kuin kunnon iso jäte-astia. Koolla on väliä.

Asunto-osakelain mukaan jokaisella osakkeita hallinnoivalla on oikeus ja suorastaan velvollisuus katsoa/puuttua kiinteistön hoitoon.

Kyllä pitäisi pian Napinkulmaan tehdä kiertoliittymä. Turha odotella Napinkulman rakentamista niin kuin joku ajatteli. Autot saastuttaa, tyhjäkäynti hurjaa. Kaivakaa pussia pian.

Risuja. Onpa naapurit. Ukko kuuntelee stetoskoopilla naapureita ja ”prinsessa” kylvää pihassa vihapuheita naapurista. Kerrostaloelämää.

Kyllä taloyhtiöt voivat itsekin säästää menoissa muun muassa kilpailuttaa huoltoyhtiöitä ja isännöintiä sekä lämmönsäädöllä ynnä muulla. Hallitukset töihin.

Iso kiitos uimahallin uusista portaista. Ovat tosi hyvät mennä niin kesällä kuin talvellakin Vuokseen.

Eikö Sienimäen raitilla voi ruokkia lintuja? Entä Vuoksen sorsat? Kieltääkö jokamiehen oikeus tämän? Antakaa informaatiota ympäristötoimisto.


Paljonkohan Ruokolahden kunta ”sijoittaa” valokuitukaapelointiin. Asiakkaiden liittymisrahat tuskin riittää siihen, että saadaan piuhat maahan. No onneksi Taitotalo on myynnissä. T. Reitittimen käyttäjä

Mennään metsään, siellä ei ole niin justiinsa. T. Huijauksen kohteeksi joutuneet

Millä perusteella hulevesimaksut? Meillä ainakin sadevedet menee ojaan, mikä itsekaivettu ja -kustannettu. Ei viemäreitä lähelläkään ja vielä hulevesimaksuja?

Löytyykö enää mistään metsäpolkua, missä voi pyöräilijöiltä rauhassa kävellä?

Luetuimmat

Kommentoidut