Kuumat: Eksotet ja kuntaliitokset heikentävät palveluja, mutta eivät tuo säästöjä eikä yrityksiä maakuntaan, kaupunkeihin tai kuntiin

Kokoomus on rapauttanut hyvinvointivaltion veropohjan Kataisen fantastisista ideoista lähtien. Eli ei Orpo voi kannattaa poliisien määrän lisäämistä, kun apteekkareille ja metsäomaisuuden lahjoittajille piti antaa ensin.

Vaikutusvaltaiset henkilöt: 80 prosenttia ajastanne valtakunnalliseen kilpailuun yritysten saamiseksi kriisikuntiin. Kaupunkien elinvoima ei kasva Eksotella.

Valtion taloudellinen tutkimuskeskus ja väitöskirja tutkitusti: Eksotet ja kuntaliitokset heikentävät palveluja, mutta eivät tuo säästöjä eikä yrityksiä maakuntaan, kaupunkeihin tai kuntiin.

Kovin on ulkonäköön painottunut tämä yhteiskunta. Liittyy myös kantasuomalaisiin. Napsauttakaa valot päälle ja katsokaa peiliin. — Valo kertoo totuuden

Miksi demarit ampuu aina soppatykillä keskenkeitetyt herneet, sattuu aina pernauksiin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut