Kuumat: Lupiinit kukkivat taas entistä laajemmilla alueilla, mutta kukaan ei tee elettäkään tuon vieraslajin leviämisen hillitsemiseksi

Kuumat: Lupiinit kukkivat taas entistä laajemmilla alueilla, mutta kukaan ei tee elettäkään tuon vieraslajin leviämisen hillitsemiseksi

Eihän se käy kaikille, että tuleva hallitus vähentäisi köyhyyttä ja erityisesti lapsiköyhyyttä.

Ensin kaupunki sössi sataman ja nyt Aviasportin. Hyvä, hyvä?

Päättäjiltä löytyi rahaa osakesijoittamisen ja korttipelin kursseille, mutta ei lasten ja nuorten käsityön ja kuvataiteen perusopetukseen.

Jokohan loppuisi hetkeksi tämä eliitin kekkalointi-Imatran ajot, kun taas menetettiin ihminen ajojen takia.

Eikö Imatran kaupunki voisi sakottaa sellaisia omistajia, joiden omakotitalo sijaitsee keskellä asuntoaluetta ja piha-alue on pelkkää ryteikköä? Vuosiin on annettu olla vain, itse asuvat talossa.

Napinkulma. Ei kukaan ole rohjennut ehdottaa puista entisenlaista rakennusta. Sopisi hyvin ja olisi muodikas. Imatran vihreätkin nukkui ”ruususen unta”.

Saisiko kulmien K-Supermarketin sisääntuloaulaa siistittyä? Esimerkiksi toinen penkki, isompi roskis ja maalipintaa uusiksi. Olisi kauniimman näköinen.

Kävelijät huomio. Mie pyöräilijänä soitan pirikelloa siksi, että huomioitte miut, kun tulen teidän takaa, ettei käy kenellekään pahoin. Sain kerran kävelysauvan melkein silmille, kun mummeli huitaisi, kun mie ohi menin. Ihan vahingossa vaan, mutta se oli läheltä piti -tilanne.

Mihinhän varastoon on jäänyt penkit? Kävelykadulle, hopi.

Lupiinit kukkivat taas entistä laajemmilla alueilla, mutta kukaan ei tee elettäkään tuon vieraslajin leviämisen hillitsemiseksi.

Sähköautot pannaan ennen kuin valtaavat markkinat. Puusta uutta saasteetonta polttoainetta. Hienoa.

Talojen puheenjohtajat, lukekaa ja kurssille, tietoa, lillukanvarret roskikseen.

Luetuimmat

Kommentoidut