Kuumat: Imatrasta ja Imatrankoskesta päättävien tahojen pitäisi asua Imatralla

Kaikki me olemme säiden ja ilmastonmuutoksen armoilla. Eiköhän rukoilla yhdessä suotuisampia ilmoja. Nimimerkki sama vene.

Tuoksuttomuus koskee myös miehiä. Käytä tuoksutonta deodoranttia. Iltamenoihin pisara laadukasta partavettä.

Hajuveden rakastaja, miltä tuntuisi, jos sinulle lihaa tai kalaa myyvä henkilö tuoksuisi Chanel No. 5 -hajuvedeltä? Sinä voit tiskin toisella puolella tuoksua kuin Saaronin lilja.

Ilmastokeskustelu käy kuumana, mutta kukaan ei nosta keskusteluun sotakoneiden ja pommitusten vaikutuksia ilmaston saastumiseen.

Kiitos Eksoten kätyrille. Imatrasta ja Imatrankoskesta päättävien tahojen pitäisi asua Imatralla.

Imatralla talouden huippuvirkanimikkeitä. Niin. Talous kuitenkin sakkaa. Yllättävän helposti korjattavissa: Menot tuloja pienemmiksi. Tosi on.

Mitä, häh? Lokakuussa lehtipuhaltimilla putsaillaan pyörätienvarsien juuri leikattuja heiniä. Kyllä olisi haravalle töitä. T. Ilmasto(työväline)muutos

Asiantuntijat: Hallituksen sosiaali- ja terveyspalvelujen hanke on kolme miljardia/v. kalliimpi kuin vuosia toiminut järjestelmä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset