Katukanava: Kumppanuustalon hävitykseen syylliset on etsittävä

Antero Lattu

Katukanava: Kumppanuustalon hävitykseen syylliset on etsittävä

Hyvät ystävät, tutut ja vieraat. Käykääpä tutustumassa Vuoksenniskan Honkaharjun entisen kansa/peruskoulun eli nykyisen kumppanuustalon sisätiloja. Pääovi on ollut auki, ainakin toistaiseksi.

Heille jotka eivät omin silmin käy tilannetta toteamassa, tässä kolme 21. syyskuuta otettua valokuvaa lehteen julkaistavaksi.

Mistä tällainen siivottomuus oikein sikiää, kenen lapset, tai pikemminkin "nulikat" ovat saaneet tällaista tuhoa aikaan.

Antero Lattu

Honkaharjun peruskoulu 1.jpg

Nyt ei hävitykseen syyllistyneille enää riitä tähän aikaan kuuluva voivottelu, "Voi, voi, voi, olethan niin ystävällinen ja yrität parantaa tapasi".

Nyt on etsittävä syylliset, edes yksi ja laitettava hänet siivoamaan paikat ja korjaamaan aiheutetut vahingot. Kyllä sieltä itkun kera alkaa tulla muitakin nimiä siivoojiksi. Ja jos joku tämän tuhon aiheuttaneiden "lasten" vanhemmista ei esittämääni pakkotoimenpiteeseen suostu, ilmoittakoot julkisesti nimensä ja menkööt itse siivoamaan paikat ja korjaamaan tuhot. Minkä jälkeen voivat toki nostaa syytteen minua vastaan itselleen tai lapselleen aiheuttamistani traumoista.

Yhteiskunnalla on oikeus ja velvollisuus puolustaa tarpeellisin voimakeinoin verovaroin hankittua omaisuutta, siitäkin huolimatta että koko koulu on purettava pikimmiten.

Antero Lattu

Kaupunginvaltuutettu, kaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja (sd.)

Antero Lattu

Honkaharjun peruskoulu 2.jpg

Luetuimmat