Kuumat: Varis on petolintu, joka hyökkää ihmisen kimppuun — Viranomaisten tulisi ryhtyä toimiin pesien poistamiseksi asutusalueelta

Anu Pakarinen

Kuumat: Varis on petolintu, joka hyökkää ihmisen kimppuun — Viranomaisten tulisi ryhtyä toimiin pesien poistamiseksi asutusalueelta

Sibeliuksen juhlafanfaarin jälkeen ei saisi soittaa mitään. Leijonien juhlassa soitettiin jopa Räppiä. - Risto Hirvonen

Tuhansia vuosia on uskottu: Pojat ovat poikia, tytöt tyttöjä. Olivatko miljardit väärässä?

Onhan se hurjaa ja kurjaa hoidella yhteisiä asioita, jos sattuu itsellä olemaan viihde- ja vaihdevuodet samaan aikaan. Huh.

No niin. Nyt sai citykettukin tuntea variksien vihat Jutinkadulla keskellä päivää. Neljä varista yhden ketunpoikasen kimpussa. Miun kimppuun on nyt käyty kuusi kertaa.

Varis on petolintu, joka hyökkää ihmisen kimppuun. Viranomaisten tulisi ryhtyä toimiin pesien poistamiseksi asutusalueelta tai muihin keinoihin.

Jälkiviisaus ei enää auta. Olisi pitänyt soittaa poliisille koirakarkureista. Nyt toimittiin naapureiden mukaan. Poliisi toimi kuitenkin oikein. Surullinen tapaus.

Parkkipirkko kyttää kulttiksella. Kaupunki on itse siirtänyt koulun sinne. Lasten haku ja vienti on kaamea sumppu ja sakot napsuu. Armoa.

No, hallitus nostaa meidän vähätuloisten eläkettä 50 euroa. Hyvä niin, mutta silloin myös eläkkeensaajan asumistuki laskee. Hyötyä on vain, jos asumistukeen ei puututa.

Luetuimmat