Alustava tilinpäätös kesästä tyydyttävä

mIKA sTRANDÉN

Imatran tapahtumakesän saldo alkaa olla laskettavissa.

Kansallinen pesäpalloviikonloppu toi katsojia ennätyksellisen paljon runsas viikko sitten, ja Imatran ajot pääsivät järjestäjien mukaan katsojatavoitteeseensa.

Kaupunki on käyttänyt viime vuosina tavoitteellisesti rahaa aktiivisen toiminnan infrastruktuuriin, eikä satsaus ole ollut turha.

Tällä hetkellä vallitsee yleinen tyytyväisyys tapahtumien järjestämisestä.

Myös Imatran kaupungin kannalta tilanne on tyydyttävä. Se on käyttänyt viime vuosina tavoitteellisesti rahaa aktiivisen toiminnan infrastruktuuriin, eikä satsaus ole ollut turha. Tämä vuosi on täyttänyt toiveet joka puolella.

Pesäpalloväen tavoite pääsarjaan noususta on toteutunut, ja jääkiekossakin on saatu tavoiteltu sarjanousu. Nämä olivat eräänlaisia katsojalupauksia, vastikkeeksi satsauksille suorituspaikkoihin.

Ajojen osalta tilanne on tätäkin parempi. Kahden kerran jälkeen on jo nähtävissä taso, joka katsojamäärissä Imatralla on mahdollista saavuttaa. On myös saatu valmiiksi ne perusinvestoinnit, joita ajojen järjestäminen vaatii.

Selkeät toiminnan raamit lähivuosille ovat hahmollaan. Tapahtuma on saateltu kaupungin puolelta hyvin matkaan, ja jatko on moottoripyöräilystä innostuneiden katsojien varassa. Kahden vuoden hyvien kokemusten jälkeen voidaan toivoa, että sarjan järjestäjä pystyy antamaan vakiopaikan Imatran osakilpailulle. Se vahvistaisi edelleen tapahtuman suunnittelua.

Hannu Ojala

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.