Kaupallinen yhteistyö

Luukku 9. Suloinen neule, luomusaippua tai tunnelmallinen kynttilä on varma valinta joululahjaksi – katso imatralaisen Sofieén parhaat lahjavinkit!

Imatrankoskella puoli vuotta sitten avautunut vaateliike Sofieé tarjoaa tyyliä ja ripauksen iloa arkeen. Poimi yrittäjä Päivi Koskelan lahjavinkit puolisolle, tyttärelle ja harrastuskaverille!

Luukku 9. Suloinen neule, luomusaippua tai tunnelmallinen kynttilä on varma valinta joululahjaksi – katso imatralaisen Sofieén parhaat lahjavinkit!

Joulun pehmeisiin paketteihin kääritään tänä jouluna muun muassa lämpimiä kylpytakkeja, kauniita yöasuja ja pehmeitä neuleita. Kovempiin paketteihin toivotaan ainakin luonnonkosmetiikkaa ja sisustustuotteita, tietää imatralaisen vaateliike Sofieén yrittäjä Päivi Koskela.

- Moni haluaa antaa käytännöllisen ja hyödyllisen lahjan, joka kestää pitkään. Sellaista, mikä tuo iloa arkeen myös joulun jälkeen. Vaate, käytännöllinen asuste tai laadukas kosmetiikka sopii sellaiseksi hyvin, Koskela sanoo.

Koskelan perustama naisten vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut vaatekauppa on palvellut nyt puolen vuoden ajan Imatralla Einonkadulla. Aiemmin Koskelan saattoi bongata pitämässä pop up -myymälää muun muassa Lappeenrannan Iso-Kristiinasta ja Galleriasta.

- Oma, pysyvä liiketila on mahdollistanut muun muassa valikoiman laajentamisen ja monipuolistamisen. Asiakkaat tietävät, että olen tässä pysyvästi, Koskela kertoo.

IMG_7094.JPG

Nyt myynnissä on tanskalaisen Creamin ja Kaffen sekä saksalaisen Anna Justperin merkkivaatteita. Creamin vaatteet ovat tunnettuja ennen kaikkea naisellisuudestaan ja suloisista yksityiskohdista, Kaffen ja Anna Justperin mallistot taas ovat hyvin klassisia ja ajattomia.

- Mallistot täydentävät toisiaan hyvin ja niitä voi hyvin yhdistellä keskenään. Valitsen myytävät vaatteet niin, että niissä on aina joku juttu, jotakin, mikä jää mieleen. Se voi olla esimerkiksi hauska yksityiskohta tai tyylikäs leikkaus, Koskela sanoo.

Vaatteiden lisäksi Sofieé-putiikista löytyy myös tarkkaan harkittu valikoima sisustustuotteita sekä ripaus luonnon- ja luomukosmetiikkaa.

- Tällä hetkellä arvostetaan paljon luonnollisuutta ja hyvää oloa. Yhä useammalle on tärkeää, että tuoksut ovat mietoja ja se, että iholle laitettavat tuotteet ovat varmasti turvallisia käyttää, Koskela sanoo.

IMG_7052.JPG

Katso Koskelan joululahjavinkit, joiden avulla hankit varmasti ilahduttavat lahjat äidille, tyttärelle tai vaikka ystävälle!

Puolisolle: Pehmeä neule talven viimaa vastaan ja suloinen yöasu hyviin uniin

Naisellinen, hauska, yllättävä vai klassinen neule? Vaihtoehtoja on, joten kannattaa miettiä, millaisiin vaatteisiin lahjansaaja pukeutuu normaalisti ja valita samantyylinen myös lahjaksi.

Yöasu on aina varma valinta: herkkä pitsinen pyjama tuo luksusta jokaiseen päivään. Myös asusteet kuten pipot ja hansikkaat ovat turvallinen valinta lahjaksi, sillä niitä on helppo yhdistellä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa.

Äidille, tyttärelle, parhaalle ystävälle tai vaikka kummitädille: Meikkipussi pitää kosmetiikan järjestyksessä

Creamin romanttinen meikkipussi on tilava ja sinne mahtuu esimerkiksi hollantilaisen Greenlandin luonnonkosmetiikkaa. Sarjasta löytyy muun muassa käsivoide, vartalovoide, huulirasva ja vartalokuorinta.

Kaikille sopiva ja eettinen valinta ovat myös ranskalaiset, käsintehdyt Savon Stories -saippuat, jotka ovat vegaanista luomukosmetiikkaa.

IMG_6760.JPG

Harrastuskaverille, opettajalle tai omaan kotiin: Suomalainen kynttilä tuoksuu joululle, suklaalle tai jopa joulupuurolle

Työkaveri, opettaja, naapuri tai muu hyvä tuttava ilahtuu jouluna esimerkiksi tuoksuvasta kynttilälahjasta. Suomalaiset Paratiisipajan kynttilät tuoksuvat muun muassa joulupuurolle, piparkakulle, suklaalle, greipille tai omena-kanelille.

Tanskalaisen Chic Antiquen ja Jeanne D’Arc Livingin romanttisen tyylikkäät lakanasetit, torkkupeitot, koristetyynyt tai viinilasit sopivat myös erittäin hyvin lahjaksi läheiselle – tai sitten oman kodin piristykseksi!