Kaupallinen yhteistyö | Auto-Kilta

Stressaavatko auton huollot ja kunto? Katso videolta, miten vähällä huolilla pääset, jos sinulla on Volvo omamekaanikko

Auto-Killan Volvo omamekaanikot tietävät ja tuntevat asiakkaidensa autot kuin omansa. Omamekaanikolle voi soittaa milloin tahansa mistä tahansa autoon liittyvästä asiasta.

Heli Hulkkonen tarvitsee paljon autoa työssään. Auto-Killan Omamekaanikon ansiosta hänen ei tarvitse huolehtia tien päällä auton kunnosta
Heli Hulkkonen tarvitsee paljon autoa työssään. Auto-Killan Omamekaanikon ansiosta hänen ei tarvitse huolehtia tien päällä auton kunnosta

Volvon omistajilla on helppoa, sillä heillä on Auto-Killassa mahdollisuus käyttää Omamekaanikon palveluja. Katso oheisesta videosta, miten helppoa esimerkiksi auton huoltaminen voi olla.

(Juttu jatkuu videon jälkeen)

Yksi Auto-Killan Omamekaanikoista Roni Pekki sanoo, että hänelle ja muille Omamekaanikoille voi soittaa mistä tahansa omaan autoon liittyvästä asiasta, esimerkiksi vaikka siitä, miten autoon haetaan radiokanavat.

Asiakkaiden autot tulevat Omamekaanikolle tutuiksi. Pekki sanookin, että muistista löytyy aika monen asiakkaan auton rekkari. Autot itsekin muistuttavat nykyään esimerkiksi huolloista, mutta jos soittaminen Auto-Kiltaan unohtuu, Omamekaanikot ottavat kyllä yhteyttä.

Lappeenrantalainen Heli Hulkkonen tarvitsee työssään paljon autoa, ja hänen pitää pystyä luottamaan, että auto varmasti on varmasti kunnossa.

On tosi huojentavaa, kun tietää, että Roni tietää ja tuntee sen jopa paremmin kuin minä itse. Auto-Killassa ei tule sellaista oloa, että kysyinpä tyhmiä. Roni selittää joka kerta, mitä autolle on tällä kertaa tehty ja varsinkin miksi. Mun tarvitsee vain tuoda auto tänne ja itse voin keskittyä nauttimaan autolla ajamisesta, Heli Hulkkonen sanoo.

Auto-Kilta Lappeenranta

Auto-Kilta Mikkeli

Auto-Kilta Savonlinna

autokilta_logo.jpg