Kaupallinen yhteistyö

Luukku 8. Vaatelahja on aina hyödyllinen ja hellivä – poimi joulun parhaat pehmeät lahjavinkit!

Tämän joulun suosituimpia vaatelahjoja ovat muun muassa erilaiset oloasut. Niihin voi yhdistää vaikka hauskan seurapelin, vinkkaa imatralaisen Muoti Modan yrittäjä Eija Parikka.

Luukku 8. Vaatelahja on aina hyödyllinen ja hellivä – poimi joulun parhaat pehmeät lahjavinkit!

Tämän joulun pehmeimpiin paketteihin kääritään ainakin oloasuja, neuleita, t-paitoja ja huppareita, ennakoi imatralaisen Muoti Modan yrittäjä Eija Parikka.

Vaatteita ostetaan Parikan mukaan edelleen paljon joululahjaksi, vaikka vaatteiden hankkiminen onkin monella tapaa arkipäiväistynyt vuosikymmenten saatossa.

Parikka paljastaa, että perinteisten pyjamien, boksereiden ja neuleiden lisäksi joulupaketeista löytyy esimerkiksi farkkuja ja talvitakkeja. Myös erilaiset asusteet ovat suosittuja, Parikka sanoo.

Takavuosien klassikko eli naisten yöpaita sen sijaan on menettänyt suosiotaan.

- Pyjamat ja erilaiset oloasut ovat ohittaneet yöpaidat suosiossa selvästi. Oloasujen eli niin kutsuttujen lounge-asujen kanssa hankitaan usein myös esimerkiksi sukat, jotta setti on täydellinen, Parikka kertoo.

Joskus pehmeään pakettiin voi tulla muutakin kuin vaatteita: Muoti Modasta löytyy esimerkiksi Suomen Puuvillatehtaan settejä, joissa on kylpytakit ja pyyhkeet. Tänä vuonna tarjolla on myös hauskoja seurapelejä.

- Pelejä löytyy eri-ikäisille esimerkiksi hauskaa illanviettoa varten. Vaatteesta ja pelistä saa mukavan lahjasetin vaikka ystävälle tai puolisolle, Parikka vinkkaa.

pelit.jpg

Ammattilaiset auttavat mielellään

Joulumarkkinoilla on yleensä vuosittain jokin hittituote, ja sama ilmiö näkyy Parikan mukaan myös vaatekaupoissa.

- Esimerkiksi valkoiset Leviksen logopaidat ovat olleet todella suosittuja jo parina vuotena. Tänäkin vuonna ne ovat varmasti edelleen kysyttyjä, mutta rinnalle voi tulla myös jotain ihan muuta. Todennäköisesti paketeista löytyy ainakin jotain Makian mallistosta, Parikka pohtii.

Laadukas ja arvostettu merkkituote onkin aina varma valinta lahjaksi. Muoti Modassa merkkivaatteiden valikoima on laaja sekä aikuisille että nuorille. Tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita löytyy muun muassa merkeiltä, Comma, Samsöe&Samsöe ja Tommy Jeans.

- Eri merkeiltä löytyy hyvin erityylisiä vaatteita, joten jokaiselle löytyy myös sopiva vaihtoehto. Esimerkiksi S.T.I , Gerry Weber ja Bugatti  -vaatteet ovat klassisia ja ajattomia, Superdry ja kotimainen Makia taas edustavat rouheaa ja tyylikästä pukeutumista, Parikka sanoo.

BODILE 841180O ModaJoulu_1942.jpg

Jos ei ole aivan varma siitä, mikä lahjansaajaa voisi ilahduttaa, Parikka kannustaa hyödyntämään vaatekaupan henkilöstön asiantuntijuutta.

- Yhdessä pohtimalla löytyy yleensä aina hyvä ratkaisu. Autamme myös sopivan koon valitsemisessa, Parikka lupaa.

Jos empii suoraan vaatteen tai asusteen ostamista, lahjakortti on aina turvallinen valinta.

- Se antaa vapauden lahjansaajalle hankkia juuri sitä, mitä hän tarvitsee, Parikka muistuttaa.

ModaJoulu_1953.jpg

Eijan lahjavinkit

Naiselle: Pyjamat ja oloasut sekä erilaiset asusteet.

Miehelle: Neuleet, kauluspaidat ja laadukkaat bokserit.

Nuorelle: Hupparit, farkut ja muut nuorten vaatteet. Nuorten kohdalla kannattaa tarkistaa aina toivottu tuotemerkki, sillä se on usein tärkeä juttu!

Kaikille: Lahjakortti on aina hyvä valinta, sillä se antaa lahjansaajalle vapauden valita juuri sen, mitä hän tarvitsee.