Kaupallinen yhteistyö | STK Rahoitus

Hylkäsikö pankki lainahakemuksesi? Kivijalkapankki ei ole ainoa vaihtoehto

Oletko hakenut pankista lainaa, mutta saanut hylätyn lainapäätöksen koska lainan saamisen perusteet eivät olleet riittävät?

Hylkäsikö pankki lainahakemuksesi? Kivijalkapankki ei ole ainoa vaihtoehto

Tämä on varsin yleinen ongelma monelle suomalaiselle, sillä kaikilla ei ole antaa lainan takaisinmaksulle vakuuksia, tai lainanhakijan tulot eivät ole pankin mielestä riittävät, vaikka hakijan taloudellinen tilanne olisikin vakaa. Pankki voi hylätä lainahakemuksen myös aikaisempiin lainoihin vedoten.

Tällaisessa tilanteessa ei kuitenkaan kannata vielä masentua, sillä lainalle on olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin se oma pankki. Lainan voi nimittäin saada myös netissä toimivilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä varsin kilpailukykyiseen hintaan, kunhan halutun lainasumman muistaa kilpailuttaa eri yritysten välillä.

Esimerkkejä lainojen kuluista

Yleisesti luullaan, että rahoitusyhtiöiltä otettu laina on huomattavasti kalliimpi kulujensa puolesta kuin kivijalkapankin laina, mutta näin ei suinkaan aina ole.

Lainan voi saada edullisesti myös Suomen suurien pankkien ulkopuolelta, kun sen hakee lainavertailupalvelun kautta.

Katso alta lainaesimerkit pankeilta ja kilpailutuspalvelulta.

Pankin lainaesimerkki 1
Lainatyyppi: Vakuudeton Täsmäluotto
Lainasumma: 8,000 €
Laina-aika: 48 kk
Arvioitu kokonaiskustannus: 9,440 €

Pankin lainaesimerkki 2
Lainatyyppi: Vakuudeton Joustoluotto
Lainasumma: 8,000 €
Laina-aika: 48 kk
Arvioitu kokonaiskustannus: 9,456 €

Kilpailuttajan lainaesimerkki
Lainatyyppi: Vakuudeton Kulutusluotto
Lainasumma: 8,000 €
Laina-aika: 48 kk
Arvioitu kokonaiskustannus: 9,120 €

Kuten esimerkkilaskelmat osoittavat, niin vakuudettoman kulutusluoton voi saada kilpailuttamalla jopa edullisemmin kuin Suomen pankkien verkkopalveluiden kautta.

Esimerkkilaskelmissa käytettiin pankkien omia lainalaskureita, ja laskennat ovat suuntaa antavia arvioita lainan kokonaiskustannuksista.

Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista ja nopeaa

Lainanvälittäjä.fi palvelun käyttäminen on aina asiakkaalle ilmaista, sillä provisio saadaan suoraan pankilta, eikä asiakkaalta veloiteta tästä mitään kuluja.

Palvelun käyttäminen sujuu näppärästi verkkohakemuksen kautta ja tyypillisesti sen täyttämiseen kuluu aikaa alle viisi minuuttia. Yhdellä hakemuksella tavoitat Suomen pankkien lisäksi, myös monet muut rahoitusyhtiöt sekä pankit, jotka toimivat Pohjoismaissa.

Lainan kilpailutuksen voi tehdä 500 – 50,000 € suuruisille lainasummille ja ensimmäiset lainatarjoukset saat sähköpostiisi noin 15 minuutissa. Kyseessä on siis matalakorkoinen pikalaina, joka maksetaan tilillesi parhaimmillaan vielä saman päivän aikana.

Jos siis tarvitset rahoitusta mitä tahansa hankintaa varten, niin hae lainaa netistä Lainanvälittäjä.fi -palvelun kautta saadaksesi aina edullisimman lainatarjouksen vakuudettomalle lainalle.

lainanvälittäjä.jpg