Kaupallinen yhteistyö

Luukku 3. Stressi ja lahjapaniikki helpottavat kylpylän lämmössä – katso Imatran Kylpylän kolme vinkkiä rennompaan joulunodotukseen

Imatran Kylpylän uudistunut Taikametsä-kylpylä tarjoaa rentoutusta kaikenikäisille. Kylpylälahjakortin ehtii hankkia ja toimittaa joululahjaksi vielä vaikka jouluaattona.

Luukku 3. Stressi ja lahjapaniikki helpottavat kylpylän lämmössä – katso Imatran Kylpylän kolme vinkkiä rennompaan joulunodotukseen

Joulukuun pimeys, koleus ja juhlavalmisteluiden kiireet pistävät monen pinnan ja lihakset kireälle. Jotta leppoisa joulutunnelma ei mene kiukuttelusta pilalle, kannattaa ottaa hetki stressitöntä aikaa itselle ja läheisille.

Se onnistuu helposti ja nopeasti kylpylässä, vinkkaa Imatran Kylpylän myynti- ja markkinointipäällikkö Maija Saajanlehto.

Imatran Kylpylään voi tulla nauttimaan kylpylän lämmöstä yhden päivän ajaksi tai esimerkiksi yhden yön mittaiselle pikkujoululomalle.

Myös kylpylän ravintola ja kahvila palvelevat muitakin kuin kylpylässä majoittuvia, joten joulukiireiden täyttämää arkea voi helpottaa istumalla valmiiseen pöytään herkkujen äärelle.

- Pienikin katko arjen kiireistä rentouttaa ja tuo virtaa ihan uudella tavalla loppuvuoden kiireisiin. Lähellä oleva kylpylä tarjoaa tällaisen tauon helposti ilman matkustamisen vaivaa, Saajanlehto muistuttaa.

Imatran Kylpyla.jpg

Kylpylä auttaa myös joululahjastressiin

Joululahjapaniikkiakaan ei tarvitse potea, sillä kylpylälahjakortti on nopea ja helppo hankkia joko suoraan kylpylästä tai verkkokaupasta.

Imatran Kylpylän lahjakortti sopii Saajanlehdon mukaan entistä paremmin lahjaksi kaikenikäisille, sillä viime kesänä tehtyjen uudistusten myötä kylpylä tarjoaa paljon tekemistä eri-ikäisille.

Taikametsä-kylpyläalue sisältää nyt yhteensä 16 allasta ja peräti 80 metriä pitkän Taikajoki-vesiliukumäen. Sopivia altaita löytyy niin vesijuoksuun, uimiseen kuin poreista ja satumaisesta Saimaa-tunnelmasta nautiskeluun. Kaikki kolme erilaista osastoa ovat vapaasti käytettävissä samalla lipulla.

Paikan päältä Imatran Kylpylästä voi hankkia lahjakortteja tietylle summalle, jonka lahjansaaja voi käyttää joko kerralla tai osissa mihin tahansa kylpylän palveluihin.

1806-ImatranKylpyla-Taikajoki-5DmkIV-890.jpg

Verkkokaupassa tarjolla on summamääräisten lahjakorttien lisäksi valmiita paketteja, joilla lahjansaaja pääsee esimerkiksi kasvohoitoon, kylpylälomalle tai herkuttelemaan kylpylän omaan ravintolaan.

- Verkosta ostettu lahjakortti ehtii lahjansaajalle perille nopeastikin, sillä sen voi tulostaa itse tai lähettää sähköpostitse, Saajanlehto sanoo.

Imatran Kylpylän lahjakortteja voi hankkia myös Gift4You-lahjakortteina, joita myyvät muun muassa R-kioskit, K-Citymarketit, K-Supermarketit, K-Marketit, Neste-huoltoasemat ja Stockmann.

Lahjavinkki: Virkistyspäivä 30 eur sisältäen sisäänpääsyn elämyskylpylä Taikametsään sekä lounas tai päivällinen buffet-pöydästä yhdelle henkilölle.

1806-ImatranKylpyla-Taikajoki-5DmkIV-361.jpg

Kylpylästä piristystä myös joulunpyhiksi

Imatran Kylpylä on avoinna koko joulun, joten jos kotona vietetty joulu alkaa kyllästyttää, voi kylpylään piipahtaa kylpemään tai ruokailemaan myös joulunpyhinä.

Jouluaattona ja joulupäivänä ravintolaan katetaan jouluinen buffet-pöytä. Siihen pääsee ruokailemaan myös, vaikka ei majoittuisi Imatran Kylpylässä.

- Pöytävaraus kannattaa kuitenkin tehdä ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti, Saajanlehto sanoo.

Heti joulun jälkeen ravintolassa palataan normaaliin eli kinkkuun ja laatikoihin kyllästyneille on runsaasti vaihtoehtoja tarjolla.

- Ja kinkunsulatuksenkin saa nopeasti käyntiin kylpylän allaosaston lisäksi esimerkiksi ryhmäliikuntatunneillamme, Saajanlehto naurahtaa.

Katso lisää: www.imatrankylpyla.fi