Thaimaalaistyylistä vokkia ja makeita leivonnaisia — Katso Starbox-blogien herkulliset reseptit viikonloppuun

Starbox-blogien reseptit vievät makumatkalle Thaimaahan ja Bosniaan.

Thaimaalaistyylinen vokki on miedosti tulinen. Kuva Smiling Forever -blogista.

Viikonloppuna herkutellaan värikkäällä vokilla. Smiling Forever -blogia pitävänSuvi Parkkisen reseptillä valmistuu thaimaalaistyylinen vokki, joka saa ruokaisuutta paistetusta kananmunasta.

Suklaa-lakritsikakku vie makeannälän mennessään. Pohja syntyy Oreo-kekseistä. Kuva Jannen keittiössä -blogista.

Kahvipöydän kruunaa näyttävä kakku tai leivos. Jannen keittiössä -blogin Janne Kujalan ohjeella valmistuu herkullinen suklaa-lakristihyydykekakku.

Leivosten täytteessä maistuvat punaherukka ja vanilja. Kuva Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogista.

Kiireisemmälle leipurille sopivat helpot ja nopeat leivokset. Sanja Alisicin Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogista löytyy ohje bosnialaisiin punaherukkaleivoksiin.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat