Starboxin vinkit vuoden alkuun: leivitetty broilerisalaatti ja itsetehdyt krutongit, Baileys-juustokakku ja panna cotta vihreillä kuulilla

Starbox

Starboxin vinkit vuoden alkuun: leivitetty broilerisalaatti ja itsetehdyt krutongit, Baileys-juustokakku ja panna cotta vihreillä kuulilla

Starbox-sivusto antaa hyviä vinkkejä ruuanlaittoon ja herkutteluun tänäkin vuonna.

Salaatit ovat ympäri vuoden herkullisia ja helppoja lounasvaihtoehtoja, muistuttaa Suvi Parkkinen Smiling forever -blogissaan, jossa tarjolla on leivitetyn broilerisalaatin ja itsetehtyjen krutonkien ohje.

Baileys-juustokakku sopii makunsa puolesta mainiosti aikuisempaan seuraan, Janne Kujala vinkkaa Jannen keittiössä -blogissa.

Starbox

Jäikö joulusta vielä vihreitä kuulia? Janne Kujala näki leivontaryhmässä kuvan panna cottasta, jossa oli vihreästä kuulasta tehty kiille.

Jannen resepti löytyy tästä.

Starbox

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat