Tilaajalle

Paikallispubin kellarista se lähti – Pienimuotoisesta olutharrastuksesta on kasvanut 25 vuodessa Saimaa Brewing Company, joka tuottaa 1,8 miljoonaa litraa olutta vuodessa

Panimon alkuperäinen 200-litrainen oluenvalmistuslaitteisto on edelleen tuotekehityskäytössä. Panimon tuotekehittäjän Kasper Villan mukaan suomalainen olutmaku on 25 vuodessa kehittynyt ja monipuolistunut.

Tommi Ollikainen

Saimaa Brewing Companyn tuotekehittäjä Kasper Villa tekee laaduntarkkailua. Varsinainen tuotekehitys tehdään pienemmällä laitteistolla Helsingissä. "Jos täällä pitäisi suoraan kokeilla jotain, niin se olisi 6000 tai 12000 litraa kerralla."
Saimaa Brewing Companyn tuotekehittäjä Kasper Villa tekee laaduntarkkailua. Varsinainen tuotekehitys tehdään pienemmällä laitteistolla Helsingissä. "Jos täällä pitäisi suoraan kokeilla jotain, niin se olisi 6000 tai 12000 litraa kerralla."

Imelä mäskintuoksu iskee vastaan heti astuessamme sisään tuotantohalliin. Aivan kuin jossain paistettaisiin todella siirappista leipää.

Luetuimmat