Biisonimafia julkaisee uuden action-lyhytelokuvan elokuussa – "Kyllähän se pisti vähän kuumottaa, kun Kerttu meinasi hukkua kuvauksissa"

Punkaharjulla kuvatun elokuvan päätähtinä näyttelevät Salatut Elämät -tähdet Kerttu Rissanen ja Ilona Chevakova.

Biisonimafia

Biisonimafian uutta action-elokuvaa kuvattiin Punkaharjulla heinäkuussa. Se julkaistaan YouTubessa 12. elokuuta.
Biisonimafian uutta action-elokuvaa kuvattiin Punkaharjulla heinäkuussa. Se julkaistaan YouTubessa 12. elokuuta.

Stunt- ja komediaryhmä Biisonimafia julkaisee 12. elokuuta YouTube-kanavallaan uuden action-lyhytelokuvan. Elokuva on kuvattu heinäkuun alussa Punkaharjulla, mistä ryhmän perustajajäsenet ovat kotoisin, Biisonimafian tiedotteessa kerrotaan.

Lyhytelokuvan päärooleissa nähdään Salatuista Elämistä tutuiksi tulleet Kerttu Rissanen ja Ilona Chevakova sekä näyttelijä Christoffer Weiss.

– Onhan tää nyt siistiä, kun Youtube-tekijät nousevat varteenotettavaksi työnantajaksi myös ammattinäyttelijöille. Tää on uuden aikakauden alku. Toisaalta onhan tää ilmiselvä siirtymä. Lopulta kovimmat tekijät menee sinne missä on katsojat, Biisonimafian Kaitsu Rinkinen sanoo tiedotteessa.

Näyttelijä Ilona Chevakova kertoo, että kuvauksissa Punkaharjulla oli leppoisa tunnelma.

– Biisonimafian kanssa on aina kotoisaa tehdä töitä, jo siitäkin syystä että pojat ovat punkaharjulaisia ja itsekin olen täältä seudulta kotoisin. Samanlainen huumori puree ja se tekee aina työnteosta mukavaa. Kaikki toimi ja meni suunnitelmien mukaan.

– Biisonimafialla on uskollinen fanikunta jotka odottavat malttamattomina lyhytelokuvan lopputulosta, ja se motivoi entisestään hyvän tuloksen saavuttamiseksi, Chevakova jatkaa vielä.

Biisonimafia

Kerttu Rissanen on tullut tunnetuksi Salatut Elämät -sarjan näyttelijänä.
Kerttu Rissanen on tullut tunnetuksi Salatut Elämät -sarjan näyttelijänä.

Salkkareiden Kerttu meinasi hukkua kuvauksissa

Elokuvan juoni pyörii osittain fiktiivisessä supersankari-maailmassa, jossa tiedemiehen rakentama kypärä ja suunnitelmat uhkaavat joutua pahisten käsiin. Sankaritar lähtee pelastamaan niin tiedemiesisäänsä kuin suunnitelmia kypärän tuomien supervoimien turvin.

Vauhdikkaassa elokuvassa on iso rooli myös ammattitaitoisilla stuntnäyttelijöillä, kuten Judith Szivalla, Slava Duginilla, Jaakko Hutchingsilla ja Evel Knievelillä (Kasper Kumpulainen).

Esimerkiksi Kerttu Rissasta oli esittämässä parhaimmillaan kolme eri sijaisnäyttelijää vaarallisissa kohtauksissa.

Yhden sukelluskohtauksen Rissanen teki itse, mutta se oli päättyä huonosti. Tilanteesta voi katsoa videon Biisonimafian Adventure-kanavan Vlogista.

– Kyllähän se pisti vähän kuumottaa, kun Kerttu meinasi hukkua kuvauksissa, Kaitsu Rinkinen myöntää.

Rissasen piti sukeltaa veneen alle ja tunkeutua siellä pienestä reiästä läpi.

– Oltiin me testattu se stuntti ennakkoon, mutta ei sitten tullut mieleen, että meillähän on poikien kanssa enempi kokemusta märässä ja pimeässä reikien löytämiseen kuin Kertulla. Lopulta kuitenkin saatiin homma purkkiin. Biisonimafia on aina itsensä voittamista. Välillä voittaminen ottaa voimille ja välillä se tulee helpommin, Rinkinen naurahtaa.

Rissanen itse suhtautuu tilanteeseen rennosti.

– Oli kiva päästä tekemään jotain erilaista. Tykkään kokeilla uusia asioita ja haastaa itseäni: Mitä vauhdikkaampaa sen parempaa! hän kertoo.

Lyhytelokuva julkaistaan 12. elokuuta Biisonimafian YouTube-kanavalla. Kuvauksien kulissien taakse pääsee kurkkaamaan YouTubessa Biisonimafian vlog-kanavalta Biisonimafia Adventure.

Biisonimafia

Elokuvan kuvauksissa Kerttu Rissaselle meinasi käydä huonosti yhdessä sukelluskohtauksessa.
Elokuvan kuvauksissa Kerttu Rissaselle meinasi käydä huonosti yhdessä sukelluskohtauksessa.

Luetuimmat