Imatralaislähtöinen Veera Vento jatkoon The Voice of Finlandin kaksintaistelu-osuudessa

Perjantaina lähetetty laulukilpailun jakso sai Vennon onnelliseksi ja haikeaksi. Hiljattain kuollut tähtivalmentaja Olli Lindholm oli mukana jaksossa ja on vielä seuraavassakin.

Saku Tiainen

Veera Vento jatkaa Voice of Finland-laulukilpailussa seuraavaan pudotuspelivaiheeseen.
Veera Vento jatkaa Voice of Finland-laulukilpailussa seuraavaan pudotuspelivaiheeseen.

Imatralaislähtöisen Veera Vennon, 21, tulkinta kappaleesta Bäng, bäng typerä sydän toi jatkopaikan The Voice of Finland-kilpailun kaksintaisteluosiossa.

Neloskanavalla perjantaina esitetty jakso oli nauhoitettu vuoden alkupuolella ennen Vennon tähtivalmentajana toimineen Olli Lindholmin yllättävää kuolemaa.

—  Perheen kanssa katsoimme lähetystä. Fiilikset olivat korkealla, vaikka itse tiesinkin jo kuinka kisassa käy. Toisaalta oli haikeaa nähdä Olli lähetyksessä, muistot yhteistyöstä on niin hienoja ja tuoreita, Veera Vento kertoo.

Seuraavaksi Veera Vento nähdään televisiossa The Voice of Finlandin knock out-jaksossa vaiheessa14. maaliskuuta jaksossa, joka on myös kuvattu ennakkoon. Knock out-jaksossa puolet kilpailijoista putoaa pois.

Maaliskuun puolivälin jakso on myös ehditty nauhoittaa valmiiksi alkuvuodesta, jolloin Veera Vennon tähtivalmentaja Olli Lindholm oli vielä jaksoissa mukana.

Vento tietää siis knock out-jakson sisällön ja tulokset, mutta ei voi sitä vielä paljastaa. Jos jatkopaikkaa irtoaa, on seuraava vaihe Voice of Finlandin live-esityksissä, jotka näkyvät tv-ruudussa huhtikuussa.

Joensuussa ammattikorkeakoulussa toista vuotta kansainvälistä taloutta opiskeleva Veera Vento vierailee parhaillaan kotonaan Imatralla hiihtolomaviikolla.

— Tässä vaiheessa en voi kevään jatkokuvioita Voice on Finlandin osalta kommentoida mitenkään, opiskelijan arki jatkuu ainakin toistaiseksi normaaliin tapaan, Vento sanoo.

Kommentoidut