Tanssiryhmä Jamin tanssijat saivat Savoy-teatterissa kehuja eheästä kokonaisuudesta — ”Hieno kokemus”, kertoo rehtori Leila Tikka

Nuori tanssi 2018 -tapahtuman palkinto meni Helsingin tanssiopiston oppilaalle.

Tanssistudio Jami

Tanssit taivaan alla koreografian on tehnyt tanssiopettaja Tinna Nuppola-Poikonen. Nyt koreografian on aika jäädä eläkkeelle.
Tanssit taivaan alla koreografian on tehnyt tanssiopettaja Tinna Nuppola-Poikonen. Nyt koreografian on aika jäädä eläkkeelle.

Nuori tanssi 2018 -tapahtumaan viikonloppuna osallistunut tanssiryhmä Jami sai hienon palautteen raadilta Tanssit taivaan alla -koreografiastaan. Näin kertoo tanssistudio Jamin rehtori Leila Tikka.

— Kokonaispalautteen mukaan esityksessämme kohtasivat niin musiikki, tanssi, koreografinen idea, tanssijoiden taidot kuin puvustuskin. Kokonaisuutta kehuttiin eheäksi ja ihanaksi. Oli hieno kokemus olla mukana tapahtumassa, kertoo Tikka.

17 tanssijan ryhmä oli Savoy-teatterissa esiintyneistä 13 ryhmästä tai esiintyjästä suurin. 13 esityksestä kuusi valittiin finaaliin. Tanssiryhmä Jami ei ollut finalistien joukossa.

700 euron suuruinen palkinto meni Helsingin tanssiopiston oppilaalle Anna Skibjukille hänen omasta koreografiastaan Itsepäinen.

— Valinta oli valtavan vaikea, sillä esitykset olivat tavattoman tasaisia. Mikä tahansa niistä olisi voinut olla finalisteissa, toteaa Nuori tanssi 2018 -tapahtuman perustaja Marketta Viitala.

Tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. Sinne oli tarjolla kaikkiaan 400 esitystä.

Luetuimmat