Tilaajalle

Mansikkalan musiikkiluokan Lontoon matka vuonna 1988 hitsasi porukan yhteen: "Muisteltavaa riittää kiikkustuoliin saakka", sanoo Marja Vesala – Näin lukijat kertovat ikimuistoisista luokkaretkistä: Koskeen pudottiin, laiva jätti satamaan ja laivapoliisi korjasi talteen

Uutisvuoksi kysyi lukijoiden luokkaretkimuistoja, joita tuli kymmenittäin. Lue kertomukset tämän jutun lopusta.

Saija Koho

Mansikkalan koulun musiikkiluokka lähdössä luokkaretkelle Lontooseen keväällä 1988. Marja Vesala on kuvassa valkoisessa paidassa, jossa on siniset raidat. Samalla luokalla oli myös  imatralaisille tuttu Jussi Honka.
Mansikkalan koulun musiikkiluokka lähdössä luokkaretkelle Lontooseen keväällä 1988. Marja Vesala on kuvassa valkoisessa paidassa, jossa on siniset raidat. Samalla luokalla oli myös imatralaisille tuttu Jussi Honka.

Parhaimmillaan luokkaretkimuistot kestävät koko elämän. Kun imatralainen Marja Vesala hiljattain jakoi luokkaretkiaiheisen Facebook-päivityksen somessa, poiki se kymmenien kommenttien viestiketjun. Päivityksen hän omisti ”rakkaille rusinoille”, niin kuin Mansikkalan koulun musiikkiluokan opettaja oppilaitaan aikanaan kutsui.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset