IPV järjestää tiistaina Superpesis-ottelun yhteydessä jälleen oheistapahtumaa — Tällä kertaa voit tutustua e-urheiluun ja Rocket League -peliin

Pelipisteellä voi käydä testaamassa Rocket League -peliä ilmaiseksi.

Kai Skyttä

Tiistaina on mahdollisuus kokeilla Rocket League -urheilupeliä Ukonniemessä. Kuvan peli ei liity huomiseen tapahtumaan.
Tiistaina on mahdollisuus kokeilla Rocket League -urheilupeliä Ukonniemessä. Kuvan peli ei liity huomiseen tapahtumaan.

IPV järjestää jälleen tiistaina Superpesis-ottelun yhteydessä oheistapahtumaa. Tällä kertaa oheisohjelma liittyy e-urheiluun.

Tiistain ottelussa on mahdollisuus tutustua e-urheiluun, kun pelipisteellä otellaan Rocket Leaguen merkeissä pelitietokoneilla.

Rocket League on scifi-ympäristöön perustuva urheilupeli, jossa pelataan rakettiautoilla pallopelejä. Autoilla pystyy hyppimään, lentämään sekä ajamaan seiniä pitkin.

Pelissä on kaksi joukkuetta, kaksi maalia ja yksi pallo, jota on tarkoitus puskea autoilla vastustajajoukkueen maaliin. Enemmän pisteitä kerännyt pelaaja tai joukkue voittaa pelin.

Pelaaminen huomenna Ukonniemessä on ilmaista, joten kuka vain voi käydä kokeilemassa peliä. Pelipiste sijaitsee sisäänkäynnin luona peliteltassa.

Tapahtuma on osa ”eSports-harrastustoiminta" ESR-hanketta.

Ukonniemen portit aukeavat tiistaina kello 17.00. IPV:n ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen Superpesis-ottelu käynnistyy kello 18.00.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut