Auto ruhjoi mopoilijapoikaa Imatralla — Poliisi pyytää havaintoja harmaasta Skoda Octaviasta, jonka kuljettaja yritti kahdesti ajaa mopon päälle

Päälleajajan auto on farmarimallinen Skoda Octavia, jossa on Xenon-valot. Autosta on kuulunut tapahtuma-aikana ulos asti äänekästä musiikkia.

Heidi Veijalainen

Auto ruhjoi mopoilijapoikaa Imatralla — Poliisi pyytää havaintoja harmaasta Skoda Octaviasta, jonka kuljettaja yritti kahdesti ajaa mopon päälle

Henkilöauton kuljettaja yritti kaksi kertaa ajaa 15-vuotiaan mopoilijapojan päälle Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa tutkivansa asiaa törkeänä liikenteen vaarantamisena. Asiasta on tehty poliisille ilmoitus, jonka mukaan tapahtumat sattuivat sunnuntaina 7. lokakuuta kello 21.20—21.40.

Henkilöauton kuljettaja on yrittänyt ajaa mopolla ajaneen pojan päälle Imatran ajojen lähtösuoran kohdalla ja Linnankoskenkadulla kevyen liikenteen väylällä.

Kevyen liikenteen väylän kohdalla auto tönäisi mopoilijaa niin, että tämä kaatui ja loukkasi itseään. Mopoilija sai kaatuessaan ruhjevammoja, joiden vuoksi hän kävi sairaalassa.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja tapahtumasta ja erityisesti toisena osallisena olleesta autosta. Auto on harmaa, uudehko ja farmarimallinen Skoda Octavia, jossa on Xenon-valot.

Autosta on kuulunut tapahtuma-aikana ulos asti äänekästä musiikkia.

Tiedot pyydetään ilmoittamaan puhelimitse Imatran poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanottoon numeroon 0295 414 642 (avoinna maanantaista perjantaihin kello 8—12) tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut