Imatran ajot tyylikkäästi ruutulipulle, 30 000 kävijän tavoite täyttynee kirkkaasti

Mika Strandén

Sivuvaunuluokan voittajapari Pekka Päivärinta ja Kirsi Kainulainen saapuu maaliin ruutulipun heiluessa.
Sivuvaunuluokan voittajapari Pekka Päivärinta ja Kirsi Kainulainen saapuu maaliin ruutulipun heiluessa.

Imatran ajojen viime vuoden huippukävijämäärät eivät olleet pelkkää alkuhuumaa. Taloudellinen riski tapahtuman yltä poistui tänä vuonna jo ennakkolipunmyynnin aikana, kun viikonloppu- ja päivälippuja myytiin etukäteen noin 20 000.

Imatran Moottorikerhon ilmoittama 30 000 kävijän tavoite täyttynee kirkkaasti, vaikka lipunmyyntiin pohjautuvaa arviota ei heti kilpailujen päätyttyä ollut saatavilla.

— Oma arvaukseni on, että pääsemme samoihin kävijälukuihin kuin viime vuonna, arvioi Imatran Moottorikerhon puheenjohtaja Sami Backman.

Viime vuonna Imatran katuradan varteen kerääntyi kolmen päivän aikana yli 40 000 katsojaa. Backman kertoo, että lipunmyynnin tulos kerrotaan alkuviikolla.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.