Tiuruniemessä palaneen omakotitalon syttymissyy yhä epäselvä — Poliisi epäilee ihmisen sytyttämäksi

Poliisi ei tällä hetkellä epäile, että Imatran lähiseuduilla viime aikoina tapahtuneilla tulipaloilla olisi yhteyttä toisiinsa.

Piia Kaskinen

Tiuruniemen autiotalo paloi maan tasalle.
Tiuruniemen autiotalo paloi maan tasalle.

Tiuruniemessä tulipalossa tuhoutuneen asumattoman omakotitalon syttymissyy ei ole selvillä. Polisii epäilee sitä kuitenkin ihmisen sytyttämäksi, kertoo rikoskomisario Ville Lahti Kaakkois-Suomen poliisista.

Caprintiellä sijainnut omakotitalo paloi kivijalkaan asti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Rakennuksessa ei ollut sähköjä eikä yöllä ollut ukkosta, joten salamaniskun vaihtoehto on poissuljettu pois.

Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus.

Ei yhteyttä aikaisempiin

Imatran lähiseuduilla on viime aikoina tapahtunut useampi autioituneisiin tai asumattomiin kohteisiin kohdistunut tulipalo.

Aikaisemmin syyskuussa autiotalo syttyi tuleen Meltolassa ja elokuussa Rajapatsaalla ovat roihunneet kolme roskakatosta ja yksi henkilöauto. Huhtikuussa tulipalon kohteena olivat autiotalo ja ulkorakennus Korvenkannan Aittamäessä.

— Poliisi ei tällä hetkellä epäile, että tulipaloilla olisi yhteyttä toisiinsa. Kuitenkin kaikki vinkit ja lisätiedot Imatran alueen tulipaloista ovat aina tervetulleita, Lahti sanoo.

Luetuimmat

Kommentoidut