Hallipesiksen SM-turnaus väläytteli IPV:n valmiutta kesäkauteen, viikonlopulta jäi käteen kaksi voittoa

Inka Nordlund

IPV:n viikonloppu Imatralla oli onnistunut. Lyöntivuorossa Miikka Matikka.

Hallipesiksen SM-turnauksen alkulohkossa viikonloppu tuotti sarjanousija IPV:lle kaksi makeaa voittoa. Lauantaisen JoMan selättämisen innoittamana sunnuntaina kaatui Kiteen Pallo jaksoin 2-1 (4-2, 0-2, 3-2).

Kahden Superpesiksen vakiokalustoon kuuluvan joukkueen kohtaaminen antoi valmennukselle uskonvahvistusta tehtyihin pelaajaratkaisuihin. Varastossa odottavat lisäksi viikonlopun vammojen takia huilanneet Jussi Hurskainen ja Juhani Myyryläinen.

— Ainakin se nähtiin, että meidän kärki kestää vertailun superpesiksessä. Muutamalla kovimmalla joukkueella on huippunimet keulilla, mutta meidän päävastustajien vertailussa ei ole mitään hätää, IPV:n tyytyväinen pelinjohtaja Petri Tuuva totesi.

— Hurskainen on superiin huippukoppari ja osaa myös lyödä lujaa. Hänen paluunsa jälkeen voidaan paneutua enemmän kakkoskärjen pelaamiseen.

Vahvan viikonlopun myötä IPV:llä on halli-SM:n lopputurnauspaikka omissa käsissään. Voittamalla KPL kahden viikon päästä sunnuntaina tie vie varmuudella maaliskuun puolivälissä Seinäjoelle mitalikamppailuihin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.