Kekkonen, Günther, Sabrina vai joku muu? Mikä on Imatran tulevan kesän vetonaula — äänestä!

Turo Ulvinen

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Imatralla pidetyt Ysärifestivaalit olivat menestys.

Imatran kesässä on jälleen useita tapahtumia. Imatran ajot tekevät paluun, kun maineikas katurata pääsee 30:n vuoden tauon jälkeen moottoripyöräkilpailujen näyttämöksi 19.—21. elokuuta. Imatran ajojen Pitstop Party järjestetään Virran puistossa, ja musiikillisesta annista vastaavat paikallisen Osmo’s Cosmoksen lisäksi muun muassa Eppu Normaali, Stig, Juustopäät ja 80-luvun lopun poptähti Sabrina.

Go 90’s -tapahtuma täyttää samaisen puiston reilu kuukausi aikaisemmin. Estradilla nähdään ysärin tähtiä E-Typestä Güntheriin ja Dazeen saakka.

Heinäkuun lopulla pidetään toista kertaa järjestettävä Imatran Yöt, joka tuo paikalle päivän polttavia nimiä, esimerkiksi Antti Tuisku, Paula Vesala ja Ellinoora.

Kruununpuiston kesäteatterin tulevan kesän näytelmä on Kekkonen — syntymästä kuolemattomuuteen. Aikaisempien vuosien tapaan todennäköisesti myös paikalliset harrastajat tuovat osansa tapahtumatarjontaan.

Mikä on sinun mielestäsi Imatran kesän vetonaula? Onko se joku noista vai joku muu? Voit äänestää alla olevassa kyselyssä. Vastaukset julkaistaan myöhemmin.

Anniina Meuronen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.