Ketterä pistää 400 lippua ennakkomyyntiin lauantaiseen finaaliin — IPK saapuu sadan kannattajan voimin

Ketterä ottelee ensi lauantaina Mestis-paikasta.

Lauantain Suomi-sarjan loppuotteluun tulee lippuja myös ennakkomyyntiin. Ketterä ja Iisalmen Peli-Karhut ratkaisevat lauantaina Imatralla sen, kumpi joukkueista nousee ensi kaudeksi Mestikseen, kumman jääkiekkokausi jatkuu Mestis-karsinnoilla.

Ketterä myy otteluun ennakkomyynnissä 400 pääsylippua. Lippuja saa Ketterän toimistolta (Koskenparras 5, Intersportin yläkerta)ensi torstaina kello 15–18 tai niin kauan kuin lippuja riittää. Jos kaikki ennakkomyynnin lipun eivät mene torstaina kaupaksi, jatkuu niiden myynti toimistolla perjantaina kello 10.

— IPK on lisäksi varannut otteluun 100 pääsylippua omilla kannattajilleen. IPK:n faniryhmälle tulee oma erillinen katsomonosa. Lisäksi kausikorttipaikat merkitään ja ne paikat on varattu vain kausikorttilaisille, Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen sanoo.

Jäähallin istumapaikat on numeroitu, mutta istumapaikat ovat kausikorttipaikkoja lukuunottamatta vapaasti valittavissa. Lipunmyynti otteluun alkaa jäähallilla lauantaina tunti ennen ottelua eli kello 15.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.