Hengellisen puhallinmusiikin ystäviä hemmotellaan sunnuntaina Imatralla

AOP

Kuvituskuva.

Helsinkiläinen puhallinorkesteri Saalem Brass konsertoi sunnuntaina Imatralla. Ilon kautta -konsertti puhalletaan käyntiin kello 11 Imatran helluntaiseurakunnan seurakuntasalissa.

Vuonna 1935 perustettu orkesteri on soittanut vuosien varrella 25 eri maassa. Viimeisin ulkomaanmatka suuntautui Pohjois-Koreaan, ja nyt orkesteri suunnittelee vierailua entiselle rangaistusvankisaarelle Sahalinille Siperiaan.

Saalem Brass esiintyy ahkerasti myös kotimaassa, jossa sille ovat tulleet tutuiksi niin kirkot ja rukoushuoneet kuin stadionit sekä jäähallitkin. Viime sunnuntaina orkesteri vastasi musiikista Tuomas-messussa Agricolan kirkossa Helsingissä.

Saalem Brassin ohjelmisto on laaja, ja orkesterin nuotistossa on lähes tuhat koko orkesterille sovitettua sävellystä ja sovitusta. Orkesterin kapellimestarina toimii Tapani Sopanen.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.