Maanantain voitto näkyi torstaina Ketterän toimistolla lippupinojen vähenemisenä

Tenho Tiilikainen

Myymättömät lippupinot pienenevät Ketterän kotipeleihin.

Imatran jäähalli on lipunostajina laskettuna jo puolillaan täynnä tulevan lauantain Iisalmi-peliä varten.

— Aamulla meillä oli vähän aikaa jopa jonoa, kun aloitimme lippujen ennakkomyynnin kello 10. Seuraava isompi rypäs tulee varmasti, kun porukat pääsevät töistä, Ketterän toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo kertoi torstaina keskipäivän aikaan.

Ketterä myy tänään jäljellä oleviin kotipeleihinsä lippuja toimistollaan kello 18 saakka. Huomenna lipunmyynti on avoinna kello 10—15 ja jonkin verran lippuja myydään vielä pelipäivänäkin jäähallilla.

— Vielä emme ole päättäneet, mihin aikaan jäähallilla lauantaina lipunmyynti aloitetaan, hyvissä ajoin ennen ottelun alkua kuitenkin, Sillanvuo sanoo.

Keskipäivään mennessä tulevan lauantain peliin oli myyty rapiat 500 lippua. Sillanvuo uskoo. että Ketterän maanantaina ottama komea vierasvoitto vauhditti myyntiä sekin.

— Ilman sitä voittoa, täällä olisi ollut varmasti hiljaisempaa.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.