Saimaa Life rakentaa parhaillaan uusia majoitusrakennuksia Ukonniemeen, tuleva kolmen rivitalon lomakylä kantaa nimeä Saimaa Light — Syksyn ja alkutalven aikana majoittujia on riittänyt: ”Ensilumen ladun vaikutus on merkittävä”

Uudet majoitusrakennukset sijoittuvat nykyisten Saimaa Lifen rakennuksien vastapäätä Kohonkankaantien toiselle puolelle. Kolmeen rivitaloon huoneistoja on määrä tulla 2—8 henkilölle.

Santeri Tynkkynen

Ensilumen ladun vaikutus on merkittävä Saimaa Lifen majoituspalveluihin.
Ensilumen ladun vaikutus on merkittävä Saimaa Lifen majoituspalveluihin.

Saimaa Life rakentaa parhaillaan uusia majoitusrakennuksia Ukonniemessä Kohonkankaantiellä. Saimaa Life rakentaa syyskuussa Imatran kaupungilta ostetulle tontille kolmen rivitalon kokonaisuuden sekä erillisen saunarakennuksen. Työt käynnistyivät syyskuun loppupuolella.

— Tällä hetkellä työn alla on rakennusten perustukset. Rakennuksien on tarkoitus valmistua ensi kesäksi, Saimaa Lifen lomahuoneistojen myyntikoordinaattori Vitali Vanhanen kertoo.

Kolmeen rivitaloon huoneistoja on määrä tulla 2—8 henkilölle. Kooltaan huoneistot ovat 47,5 neliötä.

Santeri Tynkkynen

Saimaa Lightin rakennusten perustukset ovat työn alla.
Saimaa Lightin rakennusten perustukset ovat työn alla.

Uudet majoitusrakennukset sijoittuvat nykyisten Saimaa Lifen rakennuksien vastapäätä Kohonkankaantien toiselle puolelle. Uuden parhaillaan rakennettavan lomakylän nimeksi tulee Saimaa Light.

— Se on kevyempi versio Saimaa Lifestä ja samalla siinä puhutaan päivänvalosta, Vanhanen valottaa nimen tarkoitusta.

Hänen mukaansa tämän syksyn ja alkutalven aikana nykyisiä Saimaa Lifen majoituksia on varattu hyvin.

— Marraskuu on normaalisti koko Suomessa vähän rauhallisempi, kun on väliaikakausi. Täällä ensilumen ladun vaikutus on merkittävä, Vanhanen veistelee.

Vanhasen mukaan heillä on majoittunut hiihtäjiä heti ensilumen ladun avajaisista saakka. Majoittujina on ollut niin yksittäisiä urheilumatkailijoita kuin isompia ryhmiä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset