Rautjärvi suunnittelee elinvoimaa uudelle vuodelle — Tasapainoinen talousarvio antaa sijaa määrärahoille

Aloite maksuttomaan varhaiskasvatukseen siirtymisestä kaatui viimein. Lisäksi Eksoten asiakasmaksujen korotus sai käsiä ilmaan ahkeraan.

Jasmin Ojalainen

Jouluruokailun jälkeen käytiin asiaan. Keskustalaisilla oli edessään Matti Vanhasen naamalla koristetut vihreät jouluämpärit.
Jouluruokailun jälkeen käytiin asiaan. Keskustalaisilla oli edessään Matti Vanhasen naamalla koristetut vihreät jouluämpärit.

Rautjärven kunnanvaltuusto kokoontui lähes täysilukuisena viimeisen kerran tänä vuonna. Uusi vuosi näyttäytyy plusmerkkisenä, sillä talousarvioesitys on ylijäämäinen 111 137 euron verran. Budjettia ovat tasapainottaneet muun muassa ennakoitua paremmin kehittyneet väkiluku ja verotulot.
— 19 000 euroa oltiin elokuussa miinuksella. Tässä näkyy se, että vuosi on mennyt paremmissa merkeissä kuin se alkoi. Vaikka tulos oli pikkuisen miinuksella, alijäämät on saatu pois, totesi kunnanjohtaja Harri Anttila.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet