Maalaismaiseman palkittu helmi — Konserttihovin isäntäparille Etelä-Karjalan rahaston tämän vuoden kulttuuripalkinto

Katri Ikävalko

Oili ja Juha Räisäsen vetämä Konserttihovi on Suomen ainoa yksityisessä omistuksessa oleva konerttisali.

Imatran Konserttihovin isäntäpari Juha ja Oili Räisänen saavat tämän vuoden Etelä-Karjalan rahaston kulttuuripalkinnon. Räisäset saivat 10 000 euron arvoisen palkinnon keskiviikkoiltana järjestetyssä maakuntarahaston vuosijuhlassa Lappeenrannassa.

— Tunnustus tuntuu hienolta ja tuli yllätyksenä. Emme olisi koskaan osanneet kuvitellakaan, että saamme maakuntarahaston kulttuuripalkinnon, Räisäset toteavat.

Martti Räsäsen rakentama Konserttihovi siirtyi kolme vuotta hänen kuolemansa jälkeen Räisästen omistukseen vuonna 1998. Räisäset käynnistivät konserttitoiminnan uudelleen ja kunnostivat rakennuksen.

Johtotähtenä Konserttihovin toiminnassa on aina ollut Juha Räisäsen mukaan se, että jokaisen konsertin on oltava korkeatasoinen.

Lisää aiheesta torstain lehdessä tai digilehdessä.

Katri Ikävalko

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat