Ruokolahti päätti toisen tarjouskilpailun jälkeen hankkia kirkonkylän koulun valmistuskeittiön laitteet Metokselta

Minna Mäkinen

Koululle tuleva Ruokolahden kunnan valmistuskeittiö sijoittuu liikuntahallin (punainen rakennus) taakse. Päiväkoti liitetään rakennukseen yhdyskäytävällä.

Ruokolahden kirkonkylän koulun valmistuskeittiöön tulevat uudet laitteet toimittaa Metos. Se teki laitteista edullisimman, 149 975 euron tarjouksen.

Tarjouskilpailuun osallistui kolme yritystä. Dietan tarjous oli 159 473 euroa ja Electrolux Professionalin 151 237 euroa. Laitetoimittajan valitsi Ruokolahden kunnanhallitus tämän viikon kokouksessaan.

Metos voitti laitetoimituksen kunnan järjestämässä toisessa tarjouskilpailussa. Ensimmäinen kilpailutus keskeytettiin Metoksen tekemän hankintaoikaisupyynnön jälkeen. Metoksen mukaan voittaneen tarjouksen tehneen Dietan tarjous oli ollut tarjouspyynnön vastainen.

Metos asentaa myös väistötiloista uuteen keittiöön siirrettävät, jo olemassa olevat koneet.

Uuden keittiön asennus on käsillä huhti-toukokuussa.

Minna Mäkinen

Minna Mäkinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.