Imatran golfkenttään ja kentän rakennuksiin liittyvien vuokrasopimusten purkaminen ei onnistunut, mutta golfyhtiön omaisuuden realisointi etenee: ”Tällä viikolla pyrimme saamaan omaisuuden myytyä”

Pitkäaikaisten vuokrasopimusten päättäminen ei mennyt yhtiökokouksessa läpi. Selvitysmies Heikki Huhtamäki uskoo, että vuokrasopimukset päätetään jossain vaiheessa tavalla tai toisella.

Jarmo Hämäläinen

Selvitysmenettely edellyttää pitkäaikaisten vuokrasopimusten päättämistä, selvitysmies Heikki Huhtamäki kertoo.
Selvitysmenettely edellyttää pitkäaikaisten vuokrasopimusten päättämistä, selvitysmies Heikki Huhtamäki kertoo.

Imatran Golfin viime perjantain yhtiökokouksessa oli tarkoitus vahvistaa golfkenttään ja kentän rakennuksiin liittyvien pitkäaikaisten vuokrasopimusten päättäminen. Vuokrasopimusten päättäminen ei kuitenkaan mennyt kokouksessa läpi, vahvistaa selvitysmies ja asianajaja Heikki Huhtamäki.

Huhtamäki kuitenkin uskoo, että vuokrasopimukset tullaan päättämään jossain vaiheessa tavalla tai toisella. Sopimusten päättämistä katsotaan uudemman kerran myöhemmin yhtiökokouksessa.

— Selvitysmenettely edellyttää pitkäaikaisten sopimusten päättämistä. Käydään todennäköisesti uusi kierros neuvotteluita ja katsotaan, mitä osakkeenomistajat päättävät, Heikki Huhtamäki avaa jatkosuunnitelmia.

Huhtamäen mukaan päätöksellä ei ole vaikutusta selvitystilamenettelyyn eikä se tuo siihen muutoksia.

Golfyhtiön omaisuus tarkoitus myydä tällä viikolla

Selvitysmiehet ovat saaneet arvioitua golfkentän irtaimiston hinnan. Selvitysmiehet etenevät osakeyhtiölain mukaan, ja seuraavat toimet kohdistuvat omaisuuden realisointiin.

Golfyhtiön omaisuudelle on olemassa yksi potentiaalinen ostaja. Irtaimiston ostamisesta on neuvoteltu tämän yhden ja saman kentän ostajaehdokkaan kanssa. Selvitysmiesten tavoitteena on saada omaisuus myytyä nopealla aikataululla.

— Tällä viikolla pyrimme saamaan omaisuuden myytyä, Huhtamäki vahvistaa.

Potentiaalinen ostaja on kiinnostunut koko irtaimiston ostamisesta. Huhtamäen näkemyksen mukaan irtaimistosta saanee parhaan hinnan, kun sen myy yhdelle taholle.

— Jos tämän ostajaehdokkaan kanssa ei saadakaan kauppoja tehtyä, niin alamme myymään omaisuutta irrallaan pois eri tahoille.

Luetuimmat