Haluatko kesäksi kirjastoon, jätevedenpuhdistamolle tai vaikka vahtimestariksi? Imatran kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika alkaa perjantaina 22. tammikuuta

Kaupungilla on avoinna kaikkiaan 40 kesätyöpaikkaa.

Anu Pakarinen

Imatran kaupunki avaa perjantaina haettavaksi 40 kesätyöpaikkaa koululaisille ja opiskelijoille. Arkistokuvassa kesätöissä Akseli Hulkkonen.
Imatran kaupunki avaa perjantaina haettavaksi 40 kesätyöpaikkaa koululaisille ja opiskelijoille. Arkistokuvassa kesätöissä Akseli Hulkkonen.

Imatran kaupunki tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille tänä vuonna yhteensä 40 kesätyöpaikkaa.

Paikkoja löytyy monenlaisista tehtävistä. Niitä on auki kaupunki- ja teknisten palvelujen piirissä, hyvinvointi- ja koulutuspalveluissa sekä konsernipalveluissa. Eniten paikkoja on haettavana varhaiskasvatuksessa.

Kesätyötä voivat hakea vuonna 2004 tai sitä aikaisemmin syntyneet koululaiset ja opiskelijat. Hakuaika alkaa perjantaina 22. tammikuuta ja päättyy perjantaina 12. maaliskuuta kello 15.

Joihinkin työpaikkoihin toivotaan hakemuksia alan opiskelijoilta, mutta moniin ei tarvita minkään tietyn alan opintoja, joten niitä voivat hakea myös koululaiset.

Hakulinkki tulee kaupungin sivuille perjantaina

Kaupungin kesätyöpestit ovat periaatteessa neljän viikon mittaisia. Työaikaa on 30 tuntia viikossa. Neljän viikon jaksolta maksetaan palkkaa 848,48 euroa. Palkkaan lisätään myös lomaraha ja –korvaus.

Työpaikkoja voi hakea kaupungin nettisivuilta löytyvän linkin kautta. Linkki lisätään sivuille perjantaina.

Luetuimmat