Uusi mökkiläistoimikunta tulee — Rautjärvellä lähtee haku päälle

Lumikki Haaja

Mökkiläistoimikunta Rautjärven kunnalla on ollut vuosikymmenen ajan.
Mökkiläistoimikunta Rautjärven kunnalla on ollut vuosikymmenen ajan.

Rautjärven kunta kokoaa uuden vapaa-ajanasukastoimikunnan kaudelle 2017-2021.

Kunnan kesäasukkaita pyydetään nimeämään toimikuntaan kuusi jäsentä ja enintään sama määrä varajäseniä. Toimikunta kootaan 18. heinäkuuta pidettävän kesäsukastapaamisen yhteydessä. Tilaisuudessa vapaa-ajan asukkaille kerrotaan myös kunnan ja Rautjärven kalatalousalueen ajankohtaiset kuulumiset.

Rautjärvi perusti vapaa-ajan asukkaiden toimikunnan vuonna 2007. Aluksi toimikunnan toimikausi oli kaksi vuotta, mutta myöhemmin kunnanhallitus teki päätöksen kauden pidentämisestä neljään vuoteen. Kunnanhallituksen ja toimikunnan toimikausien kesto haluttiin yhtenäistää.

Kunnanhallitus vahvistaa uuden vapaa-ajanasukastoimikunnan täyskokoonpanon elokuun ensimmäisessä kokouksessaan. Toimikuntaan tulee myös kunnan edustajia.

Matti Veijalainen

Matti Veijalainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.