Stora Enso myy toimistorakennusta Vuoksenniskalla — Parhaillaan sillä on myynnissä Imatralla myös rakentamattomia omakotitontteja, asunto-osakkeita ja toimihenkilökerho

Stora Enso

Myynnissä oleva toimistorakennus. Kuva on otettu huutokaupat.com -sivustolta.
Myynnissä oleva toimistorakennus. Kuva on otettu huutokaupat.com -sivustolta.

Stora Enson kuusi vuotta käyttämättömänä ollut entinen toimistorakennus on myynnissä huutokaupat.com -sivustolla.

Vuoksenniskalla, osoitteessa Torikatu 34 oleva rakennus kaipaa uudeksi omistajakseen remonttitaitoista väkeä, sillä rakennus kärsii sisäilmaongelmista. Lisäksi uuden omistajan on purettava muun muassa katto-, lattia- ja seinärakenteita, kiinteiden laitteita ja laitteistoja, putkistoja ja johtoja. Myös lämmöneristeitä ja eristysmateriaaleja on uusittava ainakin osittain.

Aikojen saatossa kyseisessä rakennuksessa on työtkennellyt Stora Enson eri yksiköiden henkilöstöä. Viimeisinä käyttövuosinaan rakennus on palvellut arkistovarastona, kertoo kiinteistöpäällikkö Guy Fransman.

Samaan syssyyn yhtiö myy myös toimistorakennuksen takana olevaa varastorakennusta.

Ensi tiistaina, tammikuun 8. päivä rakennuksesta järjestetään yleinen näyttö — privaattinäytön voi toki sopia erikseen.

Stora Enso myy parhaillaan Imatralla myös Tornan kerhoa, asunto-osakkeita jotka oikeuttavat neljän huoneen ja keittiön kokoiseen asuntoon osoitteessa Vuoksenniskantie 103 B9, sekä rakentamattomia omakotitontteja eri puolilta kaupunkia, Fransman kertoo. Nämä kaikki ovat yhtiön ydinliiketoiminnoille tarpeettomia, ja löytyvät sivustolta etuovi.com.

Luetuimmat