Rajapatsaalla sijaitsevan huoltoaseman ja kahvila Annelin tilat on laitettu myyntiin — Kiinteistöä kaupataan 430 000 euron hintaan

Omistaja Jouko Monto kertoo myyntipäätöksen johtuvan uupumuksesta. Hän haluaisi saada kiinteistön myytyä mahdollisimman pian.

Erika Sirviö

Kiinteistö sijaitsee Rajapatsaalla Imatrankoskentiellä.
Kiinteistö sijaitsee Rajapatsaalla Imatrankoskentiellä.

Rajapatsaalla Imatrankoskentiellä sijaitsevan huoltoaseman ja kahvila Annelin tilat on laitettu myyntiin. Myynti-ilmoitus löytyy tori.fi -sivustolta, jossa kiinteistöä kaupataan 430 000 euron hintaan. Kiinteistön omistaja Jouko Monto kertoo myyntipäätöksen johtuvan uupumuksesta. Monto pyörittää huoltoaseman kiinteistön lisäksi muun muassa kodinkonehuoltoa. Voimia kaikkien kiinteistöjen ylläpitämiseen ei ole.

— Ei tahdo rahkeet riittää nyt. Pitäisi vielä pyrkiä pitempään pitämään auki, mutta ei ole varaa palkata työntekijöitä, ja me emännän kanssa emme jaksa. Pitäisi joku piristysruiske keksiä, että millä saisi enemmän tuottoa.

Yrittäjän päivät ovat pitkiä, ja työ vie paljon energiaa.

— 12—14 tuntia per päivä, se rupeaa jo puuduttamaan. Ja muut työt vielä päälle. Alkoi vaivoja ja sairauksia tulla niin paljon, että jostain pitää yrittää nyt luopua.

Monto haluaisi saada kiinteistön myytyä mahdollisimman pian.

— Jokunen kyselijä on ollut, mutta todellista ostajaa ei ole vielä löytynyt, Monto kertoo.

Luetuimmat

Kommentoidut