Ryanair avaa reitin Lappeenrannasta Thessalonikiin ensi kesäkaudella

Ryanair avaa uuden lentoreitin Lappeenrannasta Thessalonikiin Kreikkaan. Lennot alkavat huhtikuussa 2019. Ryanair lentää Lappeenrannasta Thessalonikiin kerran viikossa torstaisin.

Ryanair on kuluvan vuoden kesäkaudella lentänyt Lappeenrannasta kerran viikosta Ateenaan ja kahdesti viikossa Bergamoon. Yhtiö jatkaa noiden kahden reitin lentämistä myös ensi kesänä huhtikuun alusta alkaen.

Lentoasemayhtiön toimitusjohtaja Eija Joro sanoo yhteistyön Ryanairin kanssa sujuneen mainiosti.

—Nyt olemme tilanteessa, jossa meillä on enemmän kysyntää kuin lentotarjontaa. Paikkamäärän lisäys ja uusi lentokohde ovat erittäin tervetulleita.

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair lentää Suomessa Lappeenrannan lisäksi Tampereelle. Tampereelta Ryanairilla on kaksi kohdetta, Saksan Bremen ja Unkarin Budapest.

Tampereelta Bremeniin Ryanair lentää kesäkaudella kahdesti viikossa. Lennot alkavat jälleen ensi vuoden huhtikuussa. Budpestiin yhtiö sen sijaan lentää kahdesti viikossa ympäri vuoden.

Kai Skyttä

Ryanair avaa uuden reitin Lappeenrannasta Kreikan Thessalonikiin huhtikuussa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset