Ruokolahti etenee rivakasti uuden toimialajohtajan valinnassa: 14 hakijasta haastatteluihin kutsutaan viisi, mukana yhä tuttuja nimiä

Mika Strandén

Ruokolahti aikoo saada uuden toimialajohtajan valinnan päätökseen vielä tämän vuoden aikana.
Ruokolahti aikoo saada uuden toimialajohtajan valinnan päätökseen vielä tämän vuoden aikana.

Ruokolahti aikoo saada hyvinvointipalveluiden toimialajohtajan paikan täytettyä vielä tämän vuoden aikana. Viime viikolla päättynyt hakuaika tuotti kaikkiaan 14 hakemusta. Hakijoista 12 täytti kelpoisuuden ja heistä viisi henkilöä on nyt kutsuttu haastatteluihin.

Oman talon sisältä haastateltavaksi on kutsuttu pitkän työhistorian Ruokolahden kunnassa omaava tieto- ja viestintätekniikkapäällikkö Matti Backman. Jatkossa on myös imatralaisittain tuttuja nimiä: hyvinvointivalmentaja ja kaupunginvaltuutettu Lilla Saaristo sekä Mansikkalan koulukeskuksen apulaisrehtori Heli Kukkohovi.

Eksotella ja Etelä-Karjalan liitossa sote-projekteissa työskennellyt Minna Lignell sekä Lappeenrannan vs. opetustoimenjohtaja Anu Liljeström ovat niinikään jatkossa, kuin myös muun muassa THL:n projektipäällikkönä työskennellyt Kati Honkanen.

Haastattelut käydään läpi vielä marraskuun aikana. Päätös valinnasta saatetaan tehdä jo ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen.

Juttua muokattu 12.11. klo 15.19: Korjattu Heli Kukkohovi Mansikkalan koulukeskuksen, ei koulun apulaisrehtoriksi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset